Lenovo IdeaPad 300-15IBR – laptop atractiv de buget, portabil şi modern

Lenovo IdeaPad 300-15IBR este o variantă accesibilă şi modernă de laptop, un device atractiv excelent atât lucrului de la birou, cât şi celui de pe teren. Îşi face apariţia printr-un aspect plăcut şi portabil, evidenţiat printr-un preţ de achiziţie de invidiat.

Nu rulează niciun sistem de operare din fabrică, astfel datorită faptului că este Free DOS oferă posibilitatea alegerii sistemului dorit. Deţine o baterie Li-Ion cu 4 celule, capabilă să asigure o autonomie de lucru în condiţii decente, de până la 4 ore.

Acest model IdeaPad 300-15IBR se poate achiziţiona de curând şi din ofertele celor de la eMag, cu preţul de numai 899 de lei (vezi preţ actualizat).

Propune un aspect portabil şi modern, carcasa device-ului fiind realizată integral din plastic de culoare neagră. Că detalii tehnice, cântăreşte doar 2.3kg şi măsoară standard 384 x 22.9 x 265(W x H x D) mm.

Include atât tastatură UK, cât şi numerică, alături de care stă un touchpad generos, cu suport mulţi atingere. Ambele vor asigura o utilizare confortabilă, rapidă şi corectă, indiferent de sarcina de lucru.

Aceeaşi varianta low-cost este disponibilă şi în magazinele de specialitate Altex, Flanco, Cel şi evoMag.

Imagini cu Lenovo IdeaPad 300-15IBR :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Acest nou Lenovo este prevăzut cu un ecran Glare de 15.6inch în diagonală. Este un LCD LED de calitate bună, ce oferă o rezoluţie High Definition la maxim 1366 x 768pixeli.

Ascunde o configuraţie hardware decentă, raportată la preţul de achiziţie al device-ului. Are la bază un procesor Intel Celeron N3060, conceput pe arhitectura Braswell. Deţine două nuclee, un Cache de 2Gb şi o tehnologie de 14nm, frecvenţa de rulare a procesorului fiind de 1.6GHz.

În privinţa grafici, vine echipat cu procesorul grafic integrat Intel HD Graphics 400.

Ca şi memorie, vine standard cu doar 4Gb de tip DDR3L de RAM, capacitatea maximă acceptată fiind de până la 16Gb. Are o frecvenţă de 1.6GHz, punând la dispoziţie două sloturi de memorie, fiind doar unul singur ocupat.

Pe partea de stocare de date, are o capacitate de memorie de 500Gb, sub forma unui HDD, cu 5400rpm.

Multimedia se prezintă destul de bine, astfel deţine o cameră Web High Definition, un cititor de carduri 4 în 1, un microfon integrat, o unitate DVD Rw, precum şi două difuzoare audio de 1.5W fiecare (Dolby Advanced Audio).

Conectivitatea acestuia constă în: HDMI, USB 2.0 x 2, USB 3.0, VGA, ieşire audio digitală, LAN (RJ-45), Wireless şi Bluetooth 4.0.

Concluzie :

În concluzie, Lenovo IdeaPad 300-15IBR reprezintă o variantă de buget, un laptop portabil şi modern, excelent atât în deplasare, cât şi acasă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Configuraţie hardware decentă
  • Accesibil
  • Free DOS
  • Modern
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.