Lenovo IdeaPad 110-15IBR – laptop multimedia de generaţie nouă

Lenovo IdeaPad 110-15IBR este un laptop de generaţie nouă cu performanţe hardware bine echilibrate, astfel încât să asigure o experienţă multimedia ireproşabilă. Construcţia acestuia portabilă şi modernă asigură o utilizare confortabilă, indiferent dacă lucrezi de la birou sau din deplasare.

Din fabrică vine instalat cu sistemul de operare Microsoft Windows 10 Home, pe 64 biţi. Ca şi alimentare, integrează o baterie de tip Lithium Ion cu 3 celule, ce oferă o autonomie de lucru de până la 3 ore.

Acest model 110-15IBR poate fi achiziţionat deja din stocul magazinului online eMag, cu doar 1.499 de lei (vezi preţ actualizat).

Estetic vorbind, poartă o carcasă de culoare neagră din plastic texturat de calitate foarte bună. Ca şi detalii tehnice, cântăreşte aproximativ 2.2kg şi măsoară standard 378 x 22.9 x 265 (W x H x D) mm.

Dispune de un generos touchpad rapid şi precis de tip multi-touch, precum şi de o tastatură confortabilă de tip numerică/UK.

Aceeaşi variantă multimedia este disponibilă online şi la Flanco şi CEL.

Imagini cu Lenovo IdeaPad 110-15IBR:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Noul dispozitiv Lenovo din seria IdeaPad vine echipat cu un LCD LED cu tehnologiei TN, ce măsoară o diagonală de 15.60 inch. Vorbim despre un display glare (lucios), ce reuşeşte să ofere o rezoluţie de 1366 x 768 pix la un format High Definition.

Ca şi configuraţie hardware, integrează un procesor Intel Pentium Quad-Core, model N3710, de pe arhitectura Braswell. Are la bază 4 nuclee, o tehnologie a procesorului de 14nm şi un Cache de 2Gb. În privinţa frecvenţei de tactare, rulează standard la 1.6GHz, iar cu ajutorul modului Turbo Boost poate atinge pragul de 2.56GHz.

Grafica este asigurată de către procesorul grafic integrat Intel HD Graphics 405.

Standard este prevăzut cu doar 4Gb de tip DDR3L de memorie RAM, cu o frecvenţă de 1.6GHz. Ca şi capacitate de memorie de stocare, beneficiază de 1Tb de tip HDD, cu 5400 de rotaţii pe minut.

Latura multimedia acestui dispozitiv Lenovo, pune la dispozite următoarele: DVD Rw, WebCam VGA, cititor de carduri 4 în 1 (SD, SDHC, SDXC,MMC), microfon integrat şi un difuzor audio JBL de 1.5W putere (Dolby Advanced Audio v2).

Iar cât despre conectivitate, beneficiază de o ieşire audio, de un port HDMI, de un port USB 2.0, de un port USB 3.0, de Bluetooth 4.0, de Reţea 10/100 (LAN) şi de Wireless 802.11 ac.

Concluzie:

Concluzionând, Lenovo IdeaPad 110-15IBR este un device multimedia de generaţie recentă, capabil să ofere portabilitate, modernitate şi funcţionalitate excelentă.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe hardware decente
  • De ultimă generaţie
  • Difuzoare JBL
  • Sistem de operare Microsoft Windows 10 Home 64 biti
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.