Lenovo IdeaPad 100S-14IBR – notebook de generaţie nouă modern, portabil şi accesibil

Lenovo IdeaPad 100S-14IBR este un notebook multimedia din gama 2016, conceput în mod special pentru utilizatorii doritori de portabilitate. Reprezintă un laptop avantajos din punct de vedere al costului de achiziţie, evidenţiat printr-un design elegant şi modern.

Deţine o platformă hardware decentă, rulând standard din fabrică sistemul de operare Windows 10 Home (64 biţi). În plus de asta, vine însoţit de Microsoft Office 365 Personal, cu licenţă pentru 1 an.

Acest model IdeaPad 100S-14IBR se poate achiziţiona din stocul de oferte eMag, cu preţul online de numai 1.149 de lei (vezi preţ actualizat).

Privind latura estetică, observăm o construcţie elegantă şi modernă de culoare argintie. Poartă elemente şi finisaje distinse, întreagă carcasă fiind concepută din plastic calitativ. Tehnic vorbind, are o greutate de doar 1.43kg şi măsoară standard 337.4 x 18.6 x 237.2 (W x H x D) mm.

Imagini cu Lenovo IdeaPad 100S-14IBR:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Acest noul device de la Lenovo din seria IdeaPad deţine un ecran LCD LED, ce măsoară o diagonală de 14 inch. Este un ecran bun, de calitate înaltă, ce asigură o rezoluţie High Definition la maxim 1366 x 768 pixeli.

Are la bază o platformă hardware decentă, alcătuită dintr-un procesor Intel Celeron – N3060, de pe arhitectura Braswell. Are două nuclee, un Cache de 2Mb şi o tehnologie de 14 nm. Rulează standard la o frecvenţă de 1.6GHz, iar cu ajutorul tehnologiei Turbo Boost poate ajunge până la 2.48GHz.

Din punct de vedere al graficii, aceasta este asigurată de către procesorul HD Graphics 400 de tip integrat, cu chipset video de la Intel.

Privind capitolul memorie, dăm peste 2Gb de tip DDR3L de memorie RAM şi peste 64Gb de tip eMMC de memorie de stocare.

Deţine două difuzoare stereo de 2 x 1W (Dolby Advanced Audio), o cameră Web VGA, un microfon integrat şi un cititor de carduri 3 în 1 (Micro SD, Micro SDXC, Micro SDHC).

Este prevăzut cu două porturi USB 2.0, cu un port USB 3.0, cu un port HDMI, cu o ieşire audio, cu Bluetooth 4.0 şi cu Wireless 802.11 ac.

Concluzie:

Concluzionând, Lenovo IdeaPad 100S-14IBR reprezintă un notebook multimedia portabil, cu un aspect modern şi cu un set de performanţe hardware bine echilibrate.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe hardware decente
  • Portabil
  • Modern
  • Microsoft Windows 10 Home
Contra:
  • Fără unitate optică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.