Lenovo IdeaPad 100 – laptop portabil, ideal pentru activităţile de zi cu zi

Lenovo IdeaPad 100 este un laptop din gama 2015, un device accesibil cu o construcţie portabilă, conceput pentru face faţă cu uşurinţă activităţilor şi sarcinilor de zi cu zi.

Are o autonomie de lucru continuu, de până la 3 ore, dispune de tastatură numerică şi internaţională şi de un touchpad multi-touch, rulând din fabrică sistemul de operare Windows 10.

După părerea mea, este un laptop extrem de avantajos ca şi preţ de achiziţie, astfel se poate procura din magazinul eMag cu preţul de 1.999 de lei (vezi preţ actualizat). În privinţa aspectului şi al detaliilor tehnice, remarcăm cu plăcere o construcţie ergonomică, modernă şi elegantă, pe un fond de culoare neagră. Este o construcţie portabilă, datorită dimensiunilor sale reduse şi a greutăţii de doar 2.3kg.

Acelaşi laptop Lenovo din seria IdeaPad îl regăsiţi şi în stocul celor de la Flanco.

Imagini cu Lenovo IdeaPad 100 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Observăm că noul dispozitiv vine echipat cu un display de 15.6”, capabil să reproducă conţinutul la o rezoluţie High Definition, la 1366 x 768pixeli.

La sectorul performanţelor hardware, vine pregătit să ruleze un procesor i3, cu o frecvenţă de 2.0GHz, însoţit de o placă video integrată din seria Intel HD Graphics, model 5500 şi de o capacitate de memorie RAM de 4Gb, de tip DDR3.

Ca şi memorie de stocare, beneficiază de o capacitate de 1Tb a unui Hard Disk, de tip HDD.

În privinţa nivelului multimedia, dispune de cititor de carduri, de DVD Rw, de microfon integrat, de cameră Web şi de un difuzor audio de 1.5W.

Ramura conectivităţii se laudă cu Bluetooth, cu Wireless integrat, cu LAN (port Rj-45), cu port HDMI, cu port USB 2.0, cu port USB 3.0 şi cu o ieşire audio.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Lenovo IdeaPad 100 este un laptop de calitate, cu performanţe bune şi cu un aspect portabil, desăvârşit pentru sarcinile şi activităţile cotidiene.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i3
  • 4Gb memorie RAM
  • 1Tb HDD
  • Placă video Intel HD Graphics 5500
  • HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.