Lenovo IdeaPad 100-15 – un laptop cu performanţe decente, portabil şi avantajos

Laptop-ul Lenovo IdeaPad 100-15 reprezintă varitanta ideală atunci când cauţi un device decent, accesibil şi portabil, perfect pentru lucrul de zi cu zi, fie de acasă, fie de pe teren.

Avem de-a face cu un laptop excelent, dotat cu o baterie Li-Ion (3 celule), ce garantează cel puţin 3h de lucru continuu. Vine standard fără sistem de operare, ce ascunde a interior un procesor Quad Core, un procesor grafic din seria Intel HD Graphics, 4Gb de RAM şi 500Gb de memorie de stocare.

După cum am spus, este un model super accesibil, aşadar cei de la eMag îl comercializează la preţul avantajos de numai 1.249 de lei (vezi preţ actualizat).

Cât despre detatiile tehnice, se prezintă pe un fond negru, având o carcasă din plastic durabil. Vine echipat cu tastatură UK şi numerică, plus cu un touchpad generos, cu suport multi-atingere. Construcţia are o greutate de numai 1.9Kg şi măsoară doar 340 x 20.32 x 236(W x H x D) mm.

Imagini cu Lenovo IdeaPad 100-15 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Observăm că vine dotat cu un display de 15.6inch, de tip LED Backlight. Este un LCD LED lucios, ce asigură redarea conţinutului într-un format HD, la o rezoluţie de 1366 x768p.

La interior ascunde un procesor Quad Core, rulat la o frecvenţă de tact de 2.1GHz (Turbo Boost 2.6GHz), mai găsim o placă video integrată, din seria Intel HD Graphics şi o capacitate de memorie RAM de 4Gb.

Din punct de vedere al stocării de date, beneficiază de un Hard Disk de 500Gb, cu o viteză de rotate de 5400rpm.

Ramura multimedia este reprezentată de o cameră Web cu format HD, de un microfon integrat, de DVD Rw, de cititor de carduri 4 în 1 (SD, SDHC, SDXC,MMC) şi de o linie audio stereo, optimizată prin tehnologia Dolby Advanced Audio v2.

Conectivitatea se laudă cu un port USB 2.0, cu un port USB 3.0, cu o ieşire audio, cu un port HDMI, cu Bluetooth, cu Wireless şi cu Reţea (port RJ-45).

Odată ce ai intrat în posesia acestui device, ideal ar fi să îţi achiziţionezi o geantă pentru laptop Belkin Lite Top Load Business, de 15.6”, pentru a îţi uşura transportul şi pentru a mării siguranţa device-ului.

În concluzie, laptop-ul Lenovo IdeaPad 100-15 este un model portabil, avantajos şi accesibil, ideal pentru sarcinile cotidiene.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Quad Core
  • 4Gb memorie RAM
  • 500Gb memorie de stocare
  • Placă video integrată Intel HD Graphics
  • LCD LED FHD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.