Lenovo IdeaPad 100-14 – un device accesibil, portabil şi aspectuos

Lenovo IdeaPad 100-14 este un laptop pentru toate buzunarele, portabil şi plăcut la utilizare, cei drept nu străluceşte pe partea de performanţă hardware, însă ca şi raport preţ-calitate, este ideal.

Discutăm despre un model de generaţie nouă, un device de buget, ce se laudă cu un acumulator Li-Ion (2 celule), cu tastatură UK şi cu touchpad cu acţiuni multi-touch.

Că tot am vorbit de preţ, pot spune că este un device extem de convenabil şi de accesibil, astfel este pus în vânzare de către eMag cu preţul de doar 898 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa aspectului şi al construcţiei, este un laptop reuşit, ce prezintă un design atrăgător. Este construit din plastic, de calitate bună, de culoare neagră, ce cântăreşte numai 1.9Kg şi măsoară 340 x 20.32 x 236(W x H x D) mm.

Acelaşi laptop accesibil îl regăsim şi în ofertele magzinului Flanco.

Imagini cu Lenovo IdeaPad 100-14 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

În dotarea noului notebook, găsim un display TN, cu diagonala de 14inch. Este un ecran Glare, ce redă conţinutul la o rezoluţie High Definition, de 1366 x 768pixeli.

La nivel de performanţe, vine dotat cu un procesor Intel Celeron Dual Core, tactat la o frecvenţă 2.1GHz, cu o placă video din gama Intel HD Graphics, de tip integrată şi cu 2Gb, de memorie RAM (maxim 4Gb, DDR3).

În privinţa capacităţii de stocare a fişierelor, pune la dispoziţie numai 250Gb, cu tip de stocare HDD, însă poţi procura un Hard Disk extern WD Elements Portable, de 500Gb, cu USB 3.0.

Pe partea de multimedia, beneficiază de microfon incorporat, de cititor de carduri 4 în 1 (SD, SDHC, SDXC şi MMC), de cameră Web VGA şi de un singur difuzor audio de 1.5W, optimizat prin tehnologia Dolby Advanced Audio v2. Ar fii de specificat că nu dispune de unitate optică, însă se poate rezolva acest lucru, achiziţionând un DVD Writer extern slim, LG GP57ES40, cu USB 2.0.

Conectivitatea notebook-ului are la bază un port HDMI, o ieşire audio, un port USB 2.0, un port USB 3.0, Reţea, Bluetooth şi Wireless.

Fiind un notebook portabil, pregătit întotdeauna pentru orice călătorie, cu siguranţă îi va fii necesară o geantă HP Top Load, de 14inch.

În concluzie, Lenovo IdeaPad 100-14 este un laptop recent, extrem de accesibil, ca şi preţ, reprezentând varianta ideală pentru activităţile zilnice, susţinute din deplasare sau de acasă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Intel Celeron Dual Core
  • 2Gb memorie RAM
  • 250Gb memorie de stocare
  • Placă video Intel HD Graphics
  • HD
Contra:
  • Fără unitate optică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.