Lenovo IdeaPad G5030

Dispune de performanță mai mult că niciodată, având ultimele generații de prcesoare Intel la îndemână, astfel administrarea sarcinilor va fi executată cu repeziciune.

Laptop-ul Lenovo IdeaPad G5030, dispune de specificații de ultimă generație și un design uimitor pe măsura acestora.

Aspectul acestui model este realizat cu mare atenție, fiind foarte bine conceput, definit perfect până la cele mai mici detalii.

Materialul din care este realizat acest G5030, este un plastic foarte calitativ și ușor, astfel nu cântărește mai mult de 2.5Kg.

Costul acestui model de Lenovo, la data de 14.08.2014 este de 1.699lei, un preț acceptabil în urma unui raport preț-calitate. Dar dacă te grăbești îl poți achiziționa la prețul din oferta de azi.

IMAGINI CU Lenovo IdeaPad G5030:

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE:

Device-ul de față dispune de un procesor de tip Intel Pentium Quad-Core, model N3530, format din 4 nuclee, tactat la o frecvență de 2160MHz. Împreună cu placa video integrată Intel HD, se vor descurca de minune în practica office ori multimedia.

Memoria RAM dispune de o capacitate de 4Gb, de tip DDR3 cu o frecvență de 1333MHz, îndeajuns pentru sistemul de operare Microsoft Windows 8.1 și pentru aplicațiile pe care vei dori să le instalezi. Iar pentru a stoca datele personale, muzică, filme etc., vei avea la dispoziție un HDD de 1TB, cu o viteză de rotație de 5400rpm.

IdeaPad G5030 prezintă un display de tip LCD LED, cu o diagonală de 15.6inch, și o rezoluție HD de 1366x768p. Împreună cu cele două difuzoare stereo înglobate în tehnologia Dolby Advanced Audio, vor oferi o experiență video și audio perfectă, exact ce îți poți dori de la un laptop.

Datorită tehnologiei  revoluționare Lenovo Energy Manager și a acumulatorului de tip Li Ion, format din 4 Celule, vei dispune de o autonomie ridicată a laptop-ului.

CONECTIVITATE:

Pe partea de conectivitate îți pune la dispoziție un port HDMI, o ieșire audio, două porturi USB 2.0 și un port USB 3.0. Iar că și tipuri de comunicații oferă Wireless, Bluetooth și Rețea, astfel vei putea conversa pe site-urile de socializare cu cei dragi care nu îți sunt aproape, împreună cu microfonul integrat și cameră web HD.

ACCESORII:

Dacă iei în considerare că acest laptop Lenovo este unul portabil și totodată ți la siguranța acestuia, poți opta pentru o Geantă Laptop Rivacase.

 OPINII PRO ȘI CONTRA:

Pro:
  • Dolby Advanced Audio v2
  • TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere
  • Intel® Pentium Quad-Core
  • Windows 8.1
  • Lenovo Energy Manager
Contra:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.