Lenovo E31-70 – notebook accesibil, cu o funcţionalitate şi o portabilitate ridicată

Lenovo E31-70 este un laptop atractiv atât ca preţ de achiziţie, cât şi ca performanţe hardware, un device portabil, ce asigură o funcţionalitate excelentă.

Nu rulează standard niciun sistem de operare, deţine acumulator Li-Ion cu 2 celule, tastatură UK, de tip AccuType, touchpad cu acţiune multi-atingere şi cititor pentru amprentă.

Este un model avantajos ca şi cost, ce se poate achiziţiona cu doar 1.999 de lei (vezi preţ actualizat) din stocul de oferte al magazinului online eMag.

Ca şi aspect şi detalii tehnice, observăm o construcţie modernă şi portabilă, de culoare neagră. Cântăreşte doar 1.59kg şi măsoară standard 323 x 21.5 x 230(W x H x D) mm.

Imagini cu Lenovo E31-70 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Se bucură de un display Full HD, cu o rezoluţie de 1920 x 1080pixeli, de tip Anti-Glare. Este un LCD LED de calitate înaltă, ce are o diagonală de 13.3inch.

În privinţa nivelului hardware, vine echipat cu un procesor Intel Core i3, tactat la o frecvenţă de 2.0GHz, cu o capactiate de 4Gb, de tip DDR3, de memorie Ram şi cu o placă video integrată, din seria HD Graphics 5500.

Tot la interior, deţine şi un Hard Disk de 1Tb, de tip HDD, ce asigură capacitatea de stocare a datelor şi a fişierelor.

Din punct de vedere al capitolului multimedia, beneficiază de o cameră Web High Definition, de un cititor de carduri SD, de un microfon integrat şi de o linie audio stereo, optimizată prin tehnologia superioară Dolby Home Theater.

Se prezintă foarte bine şi la nivel multimedia, astfel deţine conexiune Wireless, Bluetooth, port VGA, două porturi USB 3.0, o ieşire audio şi un port HDMI.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Lenovo E31-70 este un notebook de calitate, portabil şi performant, ce oferă o funcţionalitate rapidă şi corectă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i3
  • 4Gb memorie RAM
  • 1Tb HDD
  • Placă video HD Graphics 5500
  • Full HD
Contra:
  • Fără unitate optică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.