Lenovo B71-80 – laptop accesibil cu display HD+ de 17.3inch

Lenovo B71-80 provine din ultimele serii de laptop-uri low cost, un device decent ideal celor ce nu caută decât un model accesibil şi avantajos, pentru lucrul de zi cu zi. Cu siguranţă se descurcă excelent atât de acasă, de la birou, cât şi de pe teren.

Asigură o funcţionalitate foarte bună, cât şi o autonomie de lucru în condiţii decente destul de mare, graţie acumulatorului Li-Ion cu 4 celule, pe care îl deţine.

Faptul că este Free DOS, permite utilizatorilor să îşi instaleze sistemul de operare preferat.

Noul model B71-80 este disponibil în magazinul de specialitate eMag, la preţul de doar 1.749 de lei (vezi preţ actualizat).

Se bucură de o construcţie de calitate foarte bună, fiind integral din plastic texturat de culoare neagră. În ceea ce îl privesc caracteristicile tehnice, ar fi că măsoară standard 418 x 25.1 x 292.6(W x H x D) mm şi că are o greutate de 3kg.

Include un touchpad generos cu suport multi atingere, precum şi o tastatură numerică/UK, ambele asigurând un mod de utilizare confortabil în orice situaţie.

Acelaşi laptop de generaţie nouă se regăseşte şi în magazinele CEL, evoMag şi Flanco.

Imagini cu Lenovo B71-80 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Acest laptop recent de la Lenovo, vine proiectat cu un LCD LED de 17.3” în diagonală. Funcţionează pe baza tehnologiei TN, este de tip Anti-Glare şi asigură o rezoluţie HD+ la maxim 1600 x 900pixeli.

Ascunde un procesor Intel Pentium Dual Core, model 4405U, conceput pe arhitectura recentă Skylake. Include două nuclee, o tehnologie de 14nm şi un Cache de 2Gb, frecvenţa de tactare fiind de 2.1GHz. Alături îi stă integrat procesorul grafic Intel HD Graphics 510.

Beneficiază şi de o placă video dedicată, respectiv provenită din seria ATI Exo Pro, model R5 M330. Are o capacitate de memorie video de 2Gb, DDR3, producătorul chipest-ului video fiind AMD.

În ciuda faptului că deţine două sloturi de memorie RAM şi că maxima acceptată este de 16Gb, acesta vine standard cu o plăcuţă de numai 4Gb, de tip DDR3. Ca şi memorie de stocare, vine cu o capacitate de 500Gb de tip HDD + cu o capacitate de 8Gb de tip SSHD.

Se laudă cu două difuzoare stereo de 2W putere (Dolby Advanced Audio), cu unitate DVD Rw, cu microfon integrat, cu cititor de carduri 4 în 1 (SD, SDHC, SDXC, MMC), precum şi cu WebCam High Definition.

Deţine conexiune Bluetooth, Wireless şi LAN, precum şi HDMI, USB 2.0, USB 3.0 x 2, VGA şi ieşire audio.

Concluzie :

Concluzionând, Lenovo B71-80 este un laptop modern de calitate bună, echipat cu performanţe decente şi cu un display HD+ de 17.3” în diagonală.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Performanţe hardware ok
  • Modern
  • De 17.3″
  • Free DOS
  • HD+
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.