Lenovo B590

Ești în căutarea unui laptop ideal pentru lucrul cotidian, cu o configurație modestă și cu un design elegant și modern? Toate acestea le puteți găsi la noul model de laptop Lenovo B590.

Lenovo B590 este ultimul model apărut din seria B5, cu specificații destul de bune, foarte ieftin vis-a-vis de alte modele cu aceeași configurație. Totodată este foarte portabil, grație greutății sale de doar 2.5Kg și a dimensiunilor slim de 378 x 33.4 x 252 (W x H x D)mm.
Modelul de față este conceput în mod special pentru a rula cu ușurință aplicații office și multimedia.

Prețul unui astel de laptop Lenovo B590 este de aproximativ 1.400lei (vezi preț actualizat). Pot spune că este un preț mai mult decât corect la ce specificații deține.

IMAGINI CU Laptop Lenovo B590 :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE:

La interior este proiectat să ruleze un procesor clasic, de tip Intel Pentium Dual Core, modelul 2020M. Acesta este format din două nuclee ce îl fac pregătit să tacteze la o frecvență maximă de 2.4GHz.

La exterior ne este prezentat un display de tip LCD LED, cu o diagonală de 15.6inch și cu o rezoluție HD de 1366x768pixeli. Foarte ok ca și display, beneficiază de caracteristica specială Anti-Glare, adică este mat. Astfel nu va apărea efectul de oglindire în niciun moment, oricât de puternică ar fi lumina.

Putem spune că excelează și la capitolul memorii, fiind dotat cu o capacitate de memorie RAM destul de ok, de 4Gb, îndeajuns pentru diverse aplicații și pentru sistemul de operare. În situația în care această memorie se va ocupa, ai posibilitatea de a o prelungii până la 8Gb, de tip DDR3. Tot aici, ai la dispoziție un Hard Disk, de tip HDD, cu o capacitate de stocare de 500Gb, ideal pentru a păstra date personale și multe alte.

Sunetul este asigurat de către cele două difuzoare stereo integrate, ambele de 4W. Desigur, este un sunet normal, destul de puternic și clar. În situația în care îți dorești mai mult de la partea audio, poți opta pentru o Pereche de boxe active JBL Pebbles, așadar în cazul acesta sunetul va avea o calitate mai mult decât superioară.

Nici la capitolul conectivitate nu stă mai rău, având în dotare diferite porturi, precum: 1 x VGA, 1 x HDMI, 2 x USB 2.0, 1 x USB 3.0, Bluetooth și o ieșire audio. Iar pe partea de comunicații, vei beneficia de Rețea și de Wireless integrat 802.11 b/g/n.

Alte caracteristici speciale ale acestui Lenovo ar fi tastatura antistropi și touchpad-ul cu suport pentru gesturi multi-atingere, ce fac ca ambele să ducă la o utilizare mai rapidă și mai corectă.

OPINII PRO  ȘI CONTRA:

Pro:

  • Intel Pentium Dual Core
  • Intel HD Graphics
  • LCD LED HD
  • WEB HD de 720p
  • Tastatura antistropi
  • Anti-Glare
  • TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere

Contra:

  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.