Lenovo B51-80 – laptop atractiv din gama 2016, cu performanţe hardware de top

Lenovo B51-80 se prezintă că a fi un laptop de generaţie nouă, un device atractiv atât din punct de vedere al aspectului plăcut, cât şi din punct de vedere al performanţelor superioare de care dispune. Se dovedeşte a fi o alegere potrivită oricărei activităţi de lucru fie de acasă, fie din deplasare.

Standard nu vine cu niciun sistem de operare instalat, lucru ce permite utilizatorului să îşi instaleze sistemul dorit. Ascunde un acumulator de tip Li-Ion cu 4 celule, capabil să ofere o autonomie de lucru destul de generoasă.

Acest model B51-80 din gama 2016, este comercializat de curând de către magazinul de specialitate eMag, cu doar 2.399 de lei (vezi preţ actualizat).

Poartă o construcţie modernă din plastic de calitate foarte bună, cu finisaje de culoare neagră. Are o greutate de 2.32kg şi măsoară standard 380 x 24.7 x 262(W x H x D) mm.

Include un touchpad generos, cu suport multi atingere, precum şi o tastatură UK/numerică, ambele capabile să asigure o utilizare confortabilă, rapidă şi corectă.

Acelaşi device performant este disponibil şi la CEL, Flanco, ClickShop şi evoMag.

Imagini cu Lenovo B51-80 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Acest nou laptop de la Lenovo vine prevăzut cu un display anti-glare, respectiv mat, ce măsoară o diagonală de 15.60inch. Este un ecran calitativ, capabil să reproducă imaginea la o rezoluţie de 1920 x 1080p, într-un un format Full HD.

În privinţa performanţelor, device-ul de faţă deţine un procesor i7, model 6500U. Include două nuclee, un cache de 4Gb şi o tehnologie de 14nm, rulând la o frecvenţă de 2.5GHz. Datorită tehnologiei Turbo Boost, în situaţii extreme, frecvenţa de tactare va creşte până la 3.1GHz. Este de remarcat faptul că deţine integrat şi un procesor grafic din gama Intel.

În plus, vine prevăzut şi cu o placă video dedicată, cu capacitatea de 2Gb. Este vorba de modelul Radeon R5 M330, chipsetul video fiind provenit din gama AMD.

Ca şi stocare de date, are la bază o unitate HDD cu interfaţă SATA, cu capcitatea de 1TB (5400rpm). În privinţa capacităţii de memorie RAM, vine standard cu 4Gb de tip DDR3L, cu 1.6GHz. În cazul în care se doreşte un upgrade, memoria maximă suportată poate ajunge până la 16Gb, de tip DDR3L.

La capitolul echipărilor multimedia, pune la îndemână unitate DVD-Rw, WebCam HD, cititor de carduri, difuzoare audio stereo de câte 1.5W fiecare (Dolby Advanced Audio), precum şi un microfon integrat.

Iar ca şi dotări multimedia, producătorul l-a proiectat cu un port HDMI, cu un port VGA, cu un port USB 2.0, cu un port USB 3.0, cu ieşire audio, precum şi cu LAN, Wireless şi Bluetooth.

Concluzie :

În concluzie, Lenovo B51-80 este un laptop ultra performant şi modern, o variantă excelentă pentru orice tip de activitate, indiferent de situaţie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Configuraţie hardware foarte bună
  • Modern
  • Free DOS
  • Full HD
Contra:
  • Fără unitate optică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.