Lenovo B51-35 – laptop Free DOS de buget, cu cititor de amprentă

Lenovo B51-35 este un alt nou laptop de buget, un dispozitiv portabil şi modern, cu performanţe hardware decente. Reprezintă o alegere ideală celor care caută un astfel de dispozitiv pentru lucrul şi activităţile de zi cu zi. Se descurcă nemaipomenit de bine atât de la birou, cât şi de pe teren, fiind excelent pentru navigare Web, jocuri online, precum şi pentru sarcini Office şi multimedia.

Standard este proiectat Free DOS, fiind dotat cu o baterie de tip Lithium Ion cu 4 celule. Este un acumulator generos, ce oferă o autonomie de lucru în condiţii decente de până la 6 ore.

Acest model B51-35 este deja disponibil online în oferta eMag, la numai 1.399 de lei (vezi preţ actualizat).

Poartă o carcasă modernă din plastic, foarte plăcută şi calitativă. Este pe un fond de culoare neagră, cântăreşte în jur de 2.3kg şi măsoară standard 380 x 24.7 x 262 (W x H x D) mm. Beneficiază de cititor de amprentă, precum şi de un touchpad multi-touch generos şi de o tastatură numerică/UK.

Noul dispozitiv este comercializat online şi de către Flanco.

Imagini cu Lenovo B51-35 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Acest nou laptop de la Lenovo, vine standard echipat cu un display de tip LCD LED, cu tehnologie TN (twisted nematic). Măsoară o diagonală normală de 15.60”, este de tip anti-glare şi are o rezoluţie maximă HD de 1366 x 768pix.

Din punct de vedere hardware, dispozitivul de faţă integrează un procesor AMD Quad-Core (A6-Series), model A6-7310. Include 4 nuclee, o tehnologie de 28nm şi un Cache de 2Gb, frecvenţa de tactare fiind de 2.4GHz.

Pe partea de grafică, vine dotat atât cu un procesor grafic integrat AMD Radeaon R4 Graphics, cât şi cu o placă video dedicată din seria AMD ATI Exo Pro, model R5 M330. Cea din urmă, deţine chipset video AMD, capacitatea de memorie video fiind de 2Gb, DDR3.

Acceptă o capacitatea maximă de memorie RAM de 16Gb, de tip DDR3, având disponibile două sloturi de memorie. Standard deţine doar 4Gb, de tip DDR3, fiind doar un singur slot de memorie ocupat. În privinţa stocării de fişiere şi date, vine prevăzut cu o unitate HDD (SATA), cu capacitatea de 1Tb şi cu 5400rpm.

În ciuda preţului accesibil de achiziţie, foarte bine dotat se prezintă şi din punct de vedere multimedia, cât şi al conectivităţii. Multimedia vorbind, dispune de un cititor de carduri 4 în 1 (SD/SDHX/SDXC/MMC), de WebCam HD, de microfon integrat, de DVD Rw, precum şi de două difuzoare stereo Dolby Advanced Audio (2 x 1W).

Cât despre conectivitate, pune la îndemână Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11 ac, Reţea 10/100/1000 (RJ-45), VGA, HDMI, USB 2.0, USB 3.0 x 2 şi ieşire audio.

Concluzie :

Concluzionând, Lenovo B51-35 reprezintă un laptop atractiv de buget, un dispozitiv portabil şi modern potrivit atât activităţilor de acasă, cât şi celor din deplasare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Performanţe hardware decente
  • Cu cititor de amprentă
  • Free DOS
  • Accesibil
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.