Lenovo B51-30 – laptop modern şi portabil de buget

Lenovo B51-30 este un device de buget foarte avantajos pentru cei ce caută un laptop pentru sarcinile foarte puţin solicitante de zi cu zi. Reprezintă un model portabil şi modern, ce poate fi utilizat atât de la birou, cât şi din călătoriile de afaceri.

Este o variantă Free DOS, ce oferă posibilitatea utilizatorului de a îşi alege sistemul de operare pe care doreşte să lucreze. Ascunde un acumulator Li Ion cu patru celule (32WHr), ce garantează o autonomie de lucru în condiţii decente destul de prelungită.

Modelul B51-30 este disponibil de curând şi în stocul magazinului de specialitate eMag la preţul avantajos de achiziţie de numai 1.349 de lei (vezi preţ actualizat).

Prezintă un design foarte plăcut, cu detalii şi finisaje ultra moderne. Are o construcţie portabilă, ce permite o utilizare confortabilă de oriunde. Este de culoare neagră, cântăreşte doar 2.32kg şi măsoară standard 380 x 262 x 24.7(W x D x H)mm.

Imagini cu Lenovo B51-30 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Din punct de vedere hardware, Lenovo a echipat acest model cu procesorul Intel Pentium 3805U, cu două nuclee. Este un procesor decent, cu o tehnologie de 14nm şi cu un Cache de 2GB, ce rulează la o frecvenţă de 1.9GHz.

Include o placă video de tip integrată, provenită din seria GMA, chipest-ul video aparţinând producătorului Intel. Este vorba despre o placă video modestă, ce asigură o grafică destul de decentă.

Ecranul lui B51-30 este un LCD LED-Backlight, cu strat antireflexiv ce măsoară în diagonală 15.6inch. Conţinutul este reprodus la o rezoluţie maximă de 1366 x 768p, într-un format HD.

În ceea ce îl privesc capacităţile de memorie, deţine 4Gb, de tip DDR3, de memorie RAM, precum şi o unitate HDD de 500Gb, cu 5400rpm capacitate de stocare.

Ca şi nivel multimedia, deţine conexiune Bluetooth 4.0, conexiune Wireless, precum şi LAN (10/100/1000 Mbps Ethernet). În privinţa porturilor este echipat cu două porturi USB 2.0, cu un port VGA, cu un port HDMI, cu două porturi USB 3.0 şi cu o ieşire audio (Combo Jack).

Pe partea de multimedia, prezintă unitate DVD Rw Rambo, cititor de carduri 4 în 1, WebCam HD cu 720p cu microfon şi două boxe stereo.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Lenovo B51-30 este un laptop decent, cu performanţe hardware medii, ideal sarcinilor şi aplicaţiilor simple, de zi cu zi.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Configuraţie hardware decentă
  • Aspect modern
  • Free DOS
  • De generaţie nouă
Contra:
  • Nimic

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.