Lenovo B50-70

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
 Cauți să îți achiziționezi un laptop nou, mai performant decât cel vechi și totodată cu un aspect atrăgător? Cu siguranță cea mai bună alegere ar fi Lenovo B50-70.

Modelul Lenovo B50-70 vine pregătit să îți ofere cam tot ceea ce cauți la un laptop, adică performanță îmbinată cu un design incredibil, portabilitate ușoară și în final un preț de ofertă.

Prețul acestui laptop Lenovo B50-70 este de aproximatv 2.099lei, foarte bun luând în considerare specificațiile pe care le posedă. Însă dacă te grăbești îl poți achiziționa la prețul din promoția de zilei.

Design-ul acestui model este extrem de modern, cu finisaje bine definite, dimensiuni minimaliste și o greutate de doar 2.5Kg, grație materialului de calitate din care este realizat.

Imagini cu Lenovo B50-70 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Acest model vine conceput cu un display destul de bun de tip LCD LED, cu o diagonală darnică de 15.6inch și o rezoluție HD de 1366x768pixeli. O caracteristică specială a acestui ecran ar fi că este Anti-Glare, adică device-ul poate fi folosit fără nici o grijă oricând și oriunde, chiar și atunci când lumina este mai puternică, deoarece display-ul nu se va transforma în oglindă.

Fiind un model destul de nou, la interior a fost proiectat un procesor destul puternic Intel Core i5, format din două nuclee, modelul 4200U, ce tactează la o frecvență de 1.6GHz. Grație noii tehnologii Intel Turbo Bost 2.0, ce dezvoltă performanța procesorului, punând în mod automat cele 2 nuclee să ruleze la o frecvență de până la 2.6GHz.

Împreună cu procesorul grafic Intel HD Graphics 4400 și chipsetul video AMD din seria Radeon, modelul R5 M230, te vei bucura de o experiență office și multimedia de calitate de grad ridicat.

Noua tehnologie Dolby Advanced Audio, de la Lenovo, îți va reda un sunet impecabil și ireproșabil prin intermediul cele două difuzoare stero înglobate, exact ceea ce îți dorești de la un laptop.

Conectează-ți device-ul la internet cu ajutorul Rețelei sau Wireless-ului, ori la alte device-uri prin intermediul tipurilor de conectare, precum: Bluetooth, HDMI, USB 2.0, USB 3.0(2), și o ieșire audio.

Fiind un laptop portabil, ce te va însoții mai mereu, desigur este predispus la nefericite accidente, lovituri, zgârieturi etc. Așadar, pentru a evita aceste neplăceri îți poți îndrepta atenția către o geantă laptop și totodată vei dispune de un transport mai ușor.

Opinii pro și contra :

Pro:

  • Procesor Intel Core i5
  • Placa video Intel HD Graphics 4400
  • Ecran LCD LED
  • Format HD
  • Dolby Advanced Audio
  • TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere

Contra:

  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.