Lenovo B50-30

Că lucrezi în domeniul IT sau nu, cu toții avem nevoie de un laptop, mai mult sau mai puțin. În zilele noastre, aproape cu toții ne permite să ne achiziționăm un laptop destul de performant, elegant și la un preț de top.

Așadar, astăzi îți vom prezenta noul laptop Lenovo B50-30. Modelul de față vine conceput cu specificații revoluționare, de ultimă oră, ce îl fac pregătit să execute orice comandă la un nivel de performanță ridicat.
Pe lângă această performanță uimitoare, prezintă și un aspect plăcut, distins, bine definit până la cele mai mici detalii. Vine construit dintr-un material din plastic, foarte calitativ și totodată ușor, având o greutate de aproximativ 2Kg.

Acum ceva timp prețul acestui gadget de la Lenovo era de 1.199lei, foarte bun pot spune, însă dacă dorești să îl achiziționezi îl poți prinde la prețul din promoția de astăzi și în plus vei primi CADOU, un Rucsac Lenovo, pentru o siguranță mai bună și un transport mai ușor.

IMAGINI CU Lenovo B50-30:

 

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE:

Bucură-te de fiecare clipă petrecută în fața acestui gadget. Vizionează filmele preferate pe noul display LCD LED, cu diagonala de 15.6inch și o rezoluție HD de 1366x768pixeli. Una din caracteristicile speciale ale acestui display, ar fi că este Anti-Glare, adică mat, din care nu se reflectă nimic și poate fi folosit oriunde și oricând, oricât de puternică ar fi lumina.

Performanța acestui model, se datorează procesorului din dotare, destul de puternic de tip Intel Celeron Dual Core, realizat din două nuclee, modelul N2830, ce tactează la o frecvență maximă de 2GHz. Împreună cu placa video înglobată, din seria Intel HD Graphics, vei beneficia de o rulare fluentă a experiențelor office și multimedia.

Cu cei 4Gb de memoria RAM, de tip DDR3, aplicațiile pe care le vei instala și sistemul de operare, Microsoft Windows 8.1, în cazul de față, vor rula la parametrii maximi. Cu acest model, grija memoriei va dispărea, deoarece ai la dispoziție un HDD generos de 500Gb, îndeajuns pentru documente personale, filme, fotografii și altele.

Ca sunetul reprodus prin cele două difuzoare integrate să fie puternic, clar și nedistorsionat, va fi îmbunătățit de noua tehnologie avansată Dolby Advanced Audio v2, de la Lenovo. Așadar te vei bucura de o calitate a sunetului incredibil de bună.

Nici pe domeniul conectivitate nu stă mai rău, fiind dotat cu aproape toate tipurile de porturi, ca: USB 2.0(2), USB 3.0, ieșire audio, RJ-45 și un port HDMI. Iar pentru a conecta gadget-ul la alte device-uri sau la internet, ai posibilitatea prin Wireless, Rețea sau Bluetooth.

Bucură-te de o utilizare îndelungată a acestui model, deoarece vine dotat cu un acumulator Li-Ion, construit din 4 celule, îmbunătățit de noua tehnologie Energy Manager, de la Lenovo.

OPINII PRO  ȘI CONTRA:

Pro:

  • Intel Celeron Dual Core
  • Intel HD Graphics
  • Anti-Glare
  • LCD LED HD
  • Intel HD Graphics
  • Dolby Advanced Audio v2
  • TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere
  • Microsoft Windows 8.1, 64 biti

Contra:

  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.