Legend T32 – televizor low cost cu ecran HD de 81cm în diagonală

Legend T32 este un nou televizor decent atât ca specificaţii, cât şi ca preţ de achiziţie. Reprezintă o alegere foarte bună pentru cei care au nevoie doar de un simplu televizor, fără funcţii şi specificaţii smart, fiind potrivit atât unei sufragerii, cât şi unui dormitor.

Discutăm despre un LED de 32 inch în diagonală, capabil să asigure un suport excelent transmisiilor Tv şi conţinutului multimedia preferat. În plus de asta, acceptă să fie utilizat şi pe post de monitor, în cazul în care vrei un conţinut mai calitativ din partea Pc-ului sau consolei video.

Noul model T32 este comercializat deja online de către eMag, cu preţul accesibil de numai 640 de lei (vezi preţ actualizat).

Prezintă o construcţie slim modernă, cu detalii şi finisaje elegante. Este de culoare negru lucios, are o putere consumată de 65W, cântăreşte în jur de 4.7kg şi măsoară standard 518 x 358 x 163 (L x I x A) mm.

Imagini cu Legend T32:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Noul dispozitiv Legend vine echipat cu un ecran LED, ce măsoară 81cm în diagonală. Ca şi caracteristici, deţine un unghi de vizibilitate decent de 65/65 de grade, un aspect de imagine de 16 : 9, un timp de răspuns de 5 ms, o luminozitate de 250 cd/m2, o rată de refresh de 100 Hz, precum şi o rezoluţie HD la 1366 x 768 pixeli.

Din punct de vedere audio, deţine două difuzoare integrate (RMS), destul de modeste aş spune eu. Asigură un sunet clar şi nedistorsionat, cu o putere maximă de 5W (2 x 2.5W).

Ramura conectivităţii este prevăzută cu următoarele conexiuni şi porturi: o ieşire audio digitală, o intrare video composite, o intrare Scart (RGB), trei porturi HDMI, un port USB 2.0, Slot CI+, VGA, Headphone out, Tuner digital (DVB-T/C), Coaxial, intrare antenă şi Player multimedia integrat.

Cu ajutorul player-ului multimedia se poate reproduce orice tip de conţinut media preferat (foto/video/audio), direct de pe orice sursă de memorie externă de stocare.

Tuner-ul digital şi Slot-ul CI+ au rolul de a recepta transmisiile Tv în format Digital/HD, fără a mai fi nevoie de clasicul decodor extern.

Concluzie:

În concluzie, Legend T32 reprezintă un televizor modern şi avantajos, dotat cu ecran HD de 81cm în diagonală. Este o alegere potrivită pentru cei care nu caută funcţii şi specificaţii Smart, ci doar un televizor de ieftin şi de calitate.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Diagonala 80cm
  • 2016
  • Modern
  • Accesibil
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.