LED Sony 43W755C, 108 cm, Full HD

Se pare că noua gamă de televizore a celor de la Sony atrage atenția multora dintr-o utilizatori și potențiali cumpărători, asta datorită faptului că dispun de diagonale generoase, de funcții revoluționare, la prețuri foarte convenabile.

Tot din această serie a anului 2015, am ales modelul Sony 43W755C, un LED Smart, extrem de atractiv și flexibil în orice activitate, capabil să îți asigure o calitate video și audio ireproșabilă. Se evidențiază printr-o diagonală destul de mare și prin tehnologia avansată Android, care până de curând o întâlneam numai la smartphone-uri.

Cât despre costul de achiziție, pot spune că este un preț bun și corect, vis-a-vis de calitățile acestui model, respectiv de 3.199lei (vezi preț actualizat).

Se remarcă printr-o construcție modernă și elegantă, fiind completată de către un suport la fel de aspectuos. Această construcție cântărește în jur de 11.8Kg și măsoară numai 962 x 602 x 179 mm.

Același Smart Tv Sony îl regăsești și în stocul de produse de la Altex.

Imagini cu Sony 43W755C :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Dispune de un ecran cu o diagonală de 108cm, cu un unghi de vizibilitate de 178/178 grade și cu un aspect de 16:9. Calitatea conținutului afișat va fi într-un format Full HD la o rezoluție de 1920 x 1080p, îmbunătățită de urmatoarele caracteristici de imagine: Motionflow XR 800, X-Reality PRO, True Cinema 24p și Advanced Contrast Enhancer (ACE).

Sunetul este asigurat de către cele două difuzoare de 20W, înglobate în sistemul Nicam/A2, îmbunătățit de: Dolby Digital Plus, Dolby Digital și Dolby Digital Pulse.

Se laudă cu Wi-Fi integrat și cu o listă numeroasă de conectori, precum: Scart, Slot Ci+, RF In, 3 x USB 2.0, o intrare component și 4 x HDMI.

Acestea fiind spuse, Sony 43W755C este un LED de calitate înaltă, cu funcții și specificații smart, capabil să asigure o calitate ireproșabilă video, cât și audio.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart Tv LED
  • Gama 2105
  • Tehnologie Andoird
  • Diagonala ecran 108cm
  • Wi-Fi integrat
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.