LED Smart Samsung 48J5600, Full HD, 121cm

Noua serie J de la Samsung vine cu modele de televizoare smart, foarte bine echipate, capabile să ofere o experiență de utilizare inedită.

Din această serie am ales modelul Samsung 48J5600, un LED smart din gama 2015, ce pune la dispoziție o experiență multimedia mai mult decât completă, imagini viu colorate și un sunet pe măsură. Bucură-te de cele mai noi aplicații, direct de pe noul Smart Tv, într-un mod rapid și fluent, asta datorită procesorului Quad Core.

Acest gadget este pus la dispoziție de către cei de la eMag la prețul de achiziție de 3.599lei (vezi preț actualizat), un preț bun, ba chiar competitiv aș spune, vis-a-vis de nivelul superior de performanță.

Culoarea ce îl reprezintă, este un negru lucios, o culoare elegantă și modernă. Se sprijină pe un picior elegant, care de altfel completează design-ul aspectuos. Cu totul cântărește în jur de 12Kg și măsoară numai 1076.1 x 681.3 x 310.5 mm.

Același televizor Smart îl regăsiți și în stocul de produse al celor de la Flanco.

Imagini cu Samsung 48J5600 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul model se evidențiază printr-un display generos, de 48inch (121cm), ce oferă o calitate ireproșabilă a conținutului. Afișajul este Full HD, la o rezoluție de 1920 x 1080pixeli, îmbunătățit de numeroase carcateristici de imagine, ca: Natural Mode Suppor, Film Mode, Wide Color Enhancer, Micro Dimming Pro, Mega Contrast, PQI 400 și HyperReal.

Sunetul este reprezentat de către un sistem stereo incorporat, de 2 x 10W. Ca și caracteristici audio, să laudă cu Wallmount Sund Mode, cu DTS Studio Sound, cu DTS Premiun Sound 5.1, cu Dolby Digital Sound și cu Multiroom Link.

Conectivitatea la Web poate fii realizată prin Wireless-ul integrat sau prin Rețea (RJ-45). Ar mai fii de specificat, că vine cu 3 x HDMI, 2 x USB 2.0, o ieșire audio, Slot CI+, o intrare component și 1 x RF In.

Acestea fiind spuse, dacă vrei calitate și performanță, Samsung 48J5600 este un smart Tv premium ideal.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart TV LED
  • Gama 2015
  • Diagonala 121cm
  • Conexiune la internet prin cablu si Wi-Fi
  • Procesor Quad-Core
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.