LED Smart 3D Samsung 48JU7000

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Astăzi vom prezenta un Smart Tv din gama 2015, un LED 3D dintr-o serie de televizoare premium, ce pun la dispoziție o configurație mult mai bună decât cea clasică, și desigur cu un cost de achiziție pe măsura acestora.

Samsung 48JU7000 este un televizor inteligent, atrăgător, ce se face remarcat printr-o diagonală imensă, prin elemente moderne, dar și prin foarte multe funcții și caracteristici smart. Un astfel de gadget, promite să asigure o calitate excepțională video cât și audio, astfel încât să te bucuri de un divertisment rar întâlnit.

Așa cum am spus, nu este un televizor ieftin, dar nici specificațiile nu sunt clasice, așadar prețul de achiziție în magazinul eMag, este de 6.199lei (Vezi preț actualizat), un preț nu foarte accesibil, însă este unul corect, ce se justifică prin prisma funcțiilor și a calității device-ului.

Se face evidențiat de către un aspect ultra modern, oferind o construcție perfectă și bine definită. Imensul ecran vine înconjurat de o ramă extrem de subțire, elegantă, astfel încât imaginea reprodusă pe acesta să păr cât mai mare. Greutatea acestuia este de numai 13.9Kg, iar dimensiunile sale sunt de 1087.1 x 683.4 x 277.7 (W x H x D) mm, cu tot cu stând.

Același gadget Samsung se regăsește și în lista de oferte a magazinelor online Altex și Flanco.

Imagini cu Samsung 48JU7000 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul smart Samsung 3D vine echipat cu un ecran LED, de 121cm ce redă imagini în format Ultra HD la o rezoluție de 3840 x 2160pix. În spatele acestei calități ireproșabile, stau o serie de caracteristici de imagine superioare, precum Peak Illuminator, Pur Color, Micro Dimming UHD Dimming, PQI 1300, Ultra Clear Panel: Pro și multe altele. În final, vei fi surprins de nivelul ridicat al calității video, chiar și atunci când conținutul este mai întunecat, luminozitatea va fi extraordinară.

Excelează și la capitolul audio, punând la dispoziție un sistem 1way-1spk Down Firing, cu o putere de 20W. Și aici întâlnim câteva specificații superioare de îmbunătățire a calității sunetului, ca: BT Headset Support, HD Audio, 3D Audio, Wallmount Sound Mode, DTS Premium Sound 5.1, Multiroom Link, TV SoundConnect, DTS Studio Sound și lista continuă.

Ramura conectivității se face evidențiată de către o serie numeroasă de conectori, precum: două intrări USB 2.0, o intrare component, intrare video, o ieșire audio, minijack, patru porturi HDMI, Slot CI+, RF In (Terrestrial/Cable input/Satellite Input); 1/1(Common Use for Terrestrial)/2, Ex-Link ( RS-232C ) și o intrare USB 3.0.

Ținând cont că vorbim despre un Smart TV premium, găsim la interior un procesor Quad Core, ce asigură o funcționalitate rapidă și fluidă, în orice situație.

În concluzie, dacă ești un utilizator pretențios de Smart Tv, modelul Samsung 48JU7000 cu siguranță îți va satisface orice capriciu, oferindu-ți un divertisment inegalabil.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart TV 3D LED
  • Diagonală display 121cm
  • Gama 2015
  • Conexiune la internet prin RJ-45 și Wi-Fi Integrat
  • Sistem audio 1way-1spk Down Firing
  • Ultra HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.