LED Philips 48PFS8109, Full HD, 121cm, Android

Dacă tot sunt la modă televizoarele smart echipate cu tehnologia Android, astăzi am ales să vorbim despre un astfel de model din gama celor de la Philips.

Philips 48PFS8109 este un Smart Tv LED, ce se laudă cu tehnologiile revoluționare 3D, Android și Ambilight. În ciuda faptului că provine din gama 2014, a reușit să se mențină până în prezent în topul celor mai bine vândute Smart TV-uri.

Se poate procura un astfel de Smart Tv din oferta eMag la prețul de 3.899lei (Vezi preț actualizat), un preț corect și avantajos pot spune, pentru astfel de tehnologii revoluționare și pentru o așa diagonală generoasă.

Se remarcă printr-o construcție modernă și elegantă, fiind realizat din materiale de cea mai bună calitate. Vine însoțit de un suport atractiv, pe care se va monta televizorul, asta în situația în care nu se dorește un montaj pe perete. Împreună cu acesta, cântărește numai 13.6Kg și măsoară doar 1105 x 657 x 195 mm.

Același gadget se mai poate achiziționa și din stocul de oferte a celor de la Altex.

Imagini cu Philips 48PFS8109 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

După cum spuneam, se remarcă printr-un display generos, de 121cm. Este un ecran cu o luminozite de 450cd/mp, ce se laudă cu conversie 2D în 3D. Afișajul va fi într-un format Full HD, la o rezoluție de 1920 x 1080pixeli, îmbunătățit de următoarele caracteristici de imagine: Super resolution, Perfect Natural Motion, Perfect Pixel HD Engine, Micro Dimming Pro, Local contrast și Perfect Motion Rate 800Hz.

Calitatea sunetului este la fel de bună, astfel vine dotat cu un sistem audio de 30W, îmbunătăți de DTS Premium, de Auto Volume Leveller, Dynamic Bass Enhancement, HD Stereo, Ambi wOOx, Incredible Surround 3D și Clear Sound.

Noul Smart Tv îți permite conectarea la internet prin LAN (port RJ-45) ori prin conexiunea Wi-Fi. Mai beneficiază de 4 porturi HDMI, de 3 porturi USB 2.0, de o ieșire audio digitală optică, de o intrare component, de un port Scart, de Slot CI+ și de Audio L/R In.

Ar mai fii de specificat că dispune de Player multimedia integrat, de tuner digital și de redare video. Vine dotat cu Android OS 4.4.4 Jelly Bean și procesor Quad Core, astfel funcționalitatea va fi extrem de rapidă și fluidă.

În concluzie, dacă vrei un televizor cu o diagoanala mare, Full HD și cu funcții smart, Philips 48PFS8109 este modelul pe care îl cauți.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart TV 3D
  • Ambilight
  • Android
  • Gama 2014
  • Diagonala 121cm
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.