LED Horizon 19HL610H

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Se pare că în ultima perioadă prețul televizoarelor LED au scăzut semnificativ, astfel încât un model cu o diagonală modestă se poate achiziționa la un preț super accesibil.

De aceea, astăzi am ales să vă prezentăm televizorul Horizon 19HL610H, un non Smart Tv din gama 2015 ce pune la dispoziție numeroase funcții și specificații. Este un produs calitativ, ce se recomandă în mod special celor ce își doresc un televizor bun într-un dormitor mai mic, în bucătărie, sau în oricare altă încăpere de acest gen.

Magazinul online eMag pune la vânzare un astfel de device, la prețul de numai 529lei (Vezi preț actualizat), un preț incredibil de bun, pentru un astfel de LED din gama produselor 2015.

Este un televizor plăcut, ce prezintă o construcție slim, astfel măsoară doar 451 x 331 x 134 (W x H x D) mm și cântărește numai 2.9Kg, dimensiuni și greutate ce iau în calcul și suportul acestuia.

Imagini cu Horizon 19HL610H :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Se laudă cu un ecran Edge LED, de 48cm, ce dispune de un aspect al imaginii de 16:9. Conținutul va fi redat cu un contrast dinamic de 3000:1, cu o luminozitate de 250cd/mp, într-un format HD la o rezoluție de 1366 x 768pixeli. Ca și caracteristici superioare de imagine ale acestuia, se bucură de un unghi generos de vizibiliatate de 170/170 grade și de CME Dinamic (Clear Motion Engine) de 100Hz.

Calitatea foarte bună a sunetului se datorează sistemului audio Nicam Stereo, ce are o putere de 5W (2 x 2.5W). Acest sistem la rândul lui vine îmbunătățit de tehnologia superioară de sunet Dolby Digital Plus, astfel încât să te poți bucura de un sunt clar, puternic și fără a fi distorsionat.

Conectivitatea acestui model Horizon este susținută de următoarea serie de conectori: USB 2.0, intrare component, Minijack Căști, HDMI, Digital Audio Out, PC (D-sub 15 pini),RF In, Scart și Slot CI+.

În concluzie, dacă vrei un televizor modest, la un preț super accesibil, modelul Horizon 19HL610H este produsul de care ai nevoie, reprezentând varianta cea mai avantajoasă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Non Smart TV
  • Edge LED
  • Diagonala 48cm
  • Sistem audio inclus Nicam Stereo
  • Player multimedia integrat
  • Tuner digital
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.