LED Full HD Samsung 40J5510

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Observ că cei de la Samsung nu stau degeaba și vor să rămână în topul celor mai performante și bine vândute televizoare smart de pe această piață. Acest lucru este confirmat chiar de noua gamă lansată de aceștia, gama 2015 ce pune la dispoziție un aspect extraordinar și o serie de funcții și tehnologii ce te lasă cu gură căscată.

Samsung 40J5510 este un model din această gamă, un televizor inteligent ce beneficiază de foarte multe aplicații interesante, de un meniu diversificat și de un aspect neașteptat de atrăgător. Cu un astfel de Tv putem viziona online orice clip sau film dorim, ori putem ascultă cele mai noi melodii de pe Youtube.

Sub așteptările noastre este și prețul de achiziție, de doar 2.899lei (Vezi preț actualizat), un preț uimitor de bun pentru un astfel de gadget de ultimă generație, ce oferă cam tot ce vrei de la un Smart Tv.

Se face remarcat prin construcția sa modernă, cu finisaje elegante și perfect definite. Se bucură de un suport de sprijin extrem de elegant, ce completează perfect design-ul excelent al acestuia. Cu tot cu acest stand măsoară numai 907.6 x 585.6 x 288.1 (W x H x D)mm și cântărește doar 8.6Kg.

Același Smart TV îl regăsim și în oferta magazinelor Altex și Flanco.

Imagini cu Samsung 40J5510 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Cu siguranță este un model pe placul publicului, datorită diagonalei generoase de 101cm și a tehnologiei LED. Pe lângă rezoluția Full HD de 1920 x 1090pix. se bucură de numeroase caracteristici ce aduc un plus pentru imagine, precum: Wide Color Enhancer (Plus), Film Mode, PQI 400, HyperReal Engine, Micro Dimming Pro, Dolby Digital Plus și Natural Mode Support.

Se descurcă extraordinar și la nivel audio, punând la dispoziție un sistem audio 2CH(Down Firing și Base Reflex), cu o putere de 20W. Și aici găsim o serie de caracteristici superioare ce aduc un plus sunetului, ca: HD Audio, DTS Premium Sound 5.1, TV SoundConnect, DTS Studio Sound, BT Headset Support, Wallmount Sound Mode și Multiroom Link.

Noul Samsung ne pune la îndemână conexiunea la internet prin Wi-Fi integrat ori prin RJ-45, trei porturi HDMI, o intrare component, două porturi USB 2.0, minijack căști, o ieșire audio și un Slot CI+.

Alte caracteristici speciale ale acestui Smart Tv ar mai fi că vine dotat cu un procesor Quad Core, dipsune de Samsung Smart view, Mobile to TV(TV to Mobile), Web Browser App, Ultra Clean View, Channel List USB-Clone și multe altele la fel de interesante.

În concluzie, pentru cei ce caută să își procure un televizor inteligent, varianta Samsung 40J5510 reprezintă modelul cu cel bun raport preț-performanță.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart TV LED
  • Gama 2015
  • Diagonala display 101cm
  • Sistem audio incorporat 2CH(Down Firing + Base Reflex)
  • Procesor Quad Core
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.