LED Curbat Smart Samsung 48J6300

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Samsung 48J6300 este un nou Smart Tv din gama 2015, o generație de televizoare ce vin echipate extrem de bine, astfel încât să ofere un grad superior de funcționalitate. Vorbim despre un LED curbat, de 121cm, ce oferă o calitate video ireproșabilă, la o rezoluție Full HD.

Se bucură de sistemul de operare Tizen, un sistem ce suportă diferite aplicații și pune la dispoziție browser. Vine echipat cu placă Wireless dar și cu placă de Rețea, mulțumită cărora vei putea conecta device-ul la internet. Este un gadget ideal pentru încăperile mari și pentru cei pretențioși, cei ce știu ce vor de la un televizor smart.

În oferta magazinul eMag, acest Smart Tv se găsește la prețul de 4.099lei (Vezi preț actualizat), un preț destul de bun pot spune, vis-a-vis de ecranul curbat generos și de tehnologiile smart de care se bucură.

Cât despre aspect, se prezintă cu un design ultra modern, cu finisaje excelente și cu elemente cât se poate de elegante. Este proiectat cu un picior parțial cromatic extrem de elegant, pe care se va monta televizorul de față. Ca și trăsături, este un device slim, ce măsoară numai 1082.2 x 693.3 x 310.5 mm și cântărește doar 12.3Kg.

Se poate achiziționa același gadget și din stocul cu oferte al magazinelor Altex și Flanco.

Imagini cu Samsung 48J6300 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

De data aceasta, Samsung ne-a surprins plăcut cu un display curbat, cu diagonala de 48inch (121cm). Este un ecran cu un aspect al imaginilor de 16:9, capabil să asigure o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli, într-un format Full HD. Ca și caracteristici ale acestuia, se bucură de Screen Curvature 3000R, Mega Contrast, Micro Dimming Pro, PQI 800, Wide Color Enhancer Plus, Auto Motion Plus Auto Depth Enhancer și multe altele.

Se descurcă excepțional și la nivel audio, fiind echipat cu un sistem audio 2CH (Down Firing și Base Reflex). Este un sistem de 20W îmbunătățit de o serie de caracteristici speciale, precum: BT Headset Support, Wallmount Sound Mode, DTS Studio Sound, HD Audio, TV SoundConnect, Multiroom Link și Dolby Digital Plus.

Așa cum am spus, dispune de Wi-Fi integrat și de placă de Rețea, pentru conexiunea la internet, iar pentru conectarea la alte device-uri, pune la dispoziție următoarele: 4 porturi HDMI, 3 porturi USB 2.0, o intrare component, o ieșire audio digitală, minijack căști, RF In și Slot CI+.

Ar mai fi de specificat că vine dotat cu un procesor Quad Core, cu Tuner Digital, cu Player multimedia integrat și cu o listă lungă de caracteristici speciale.

În concluzie, LED Curbat Smart Samsung 48J6300 reprezintă alegerea ideală, în cazul în care cauți să îți achiziționezi un televizor cu un ecran generos, cu funcții inteligente , dar și cu aspect ultra modern.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart TV
  • LED Curbat
  • Gama 2015
  • Diagonala ecran 121cm
  • Full HD
Contra:
  • Nimic

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.