LDK Tip Inverter 9.000 BTU CH-ABI – soluţie eficientă şi fiabilă de climatizare, cu 9.000 BTU

LDK Tip Inverter 9.000 BTU CH-ABI este un sistem de aer condiţionat avanajos, atât din punct de vedere al preţului de achiziţie, cât şi din punct de vedere al rezultatelor eficiente la climatizare. Cu siguranţă reprezintă o soluţie inteligentă dacă eşti hotărât să îţi achiziţionezi un astfel de produs electrocasnic, fiind astfel o variantă potrivită locuinţelor decente în privinţa spaţiului (15mp).

Avem de-a face cu un model cu Inverter, ce are o capacitate de încălzire/răcire de 9.000 BTU. Deţine filtru anti-bacterian de tip lavabil, trei trepte de ventilare, control din telecomandă şi kit de instalare inclus.

Aparatul de faţă este disponibil în ofertele celor de la eMag, la preţul avantajos de achiziţie de 1.449 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi design, prezintă un aspect discret, cu finisaje şi detalii perfect definite. Unitatea exterioară este de culoare albă, astfel se integrează perfect oriunde, cea interioară fiind de culoare crem, lucru ce aduce un plus de eleganţă locului în care este amplasat.

Tehnic vorbind, unitatea de la interior cântăreşte în jur de 9kg şi măsoară 745 x 250 x 195mm, pe când cea de la exterioar are o greutate de 28kg şi măsoară standard 833 x 330 x 278mm.

Imagini cu LDK Tip Inverter 9.000 BTU CH-ABI :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Pe partea de consum, produsul de faţă variază între clasa de eficienţă energetică A la încălzire şi clasa de eficienţă energetică A+ la răcire. Astfel, puterea consumată la răcire este de 735W, iar cea consumată la încălzire de 680W.

La capitolul aparatelor de aer condiţionat, tehnologia Inverter este utilă la reglarea continuă a temperaturii interioare. În felul acesta, reduce cu până la 30% consumul energetic vis-a-vis de modelele tradiţionale, asigurând o funcţionare silenţioasă şi un confort optim. Astfel, zgomotul produs la interior înregistrează în jur de 40-48db, iar cel produs la exterior în jur de 63db.

Funcţiile acestui aparat de aer condiţionat sunt următoarele: funcţia de ventilare, funcţia de răcire, funcţia de dezumidificare, funcţia Jet, funcţia Turbo, Timer şi modul Sleep/Night.

Funcţia de dezumidificare este extrem de utilă oricând, atât pe timpul verii, când zilele toride de vară aduc după ele o umiditate deranjantă, cât şi în restul anotimpurilor, pentru a preveni apariţia mucegaiului.

Nu deţine cele mai performante şi avansate filtre, însă avantajul celor din dotare, ar fi că sunt de tip lavabile şi anti-bacteriene.

Mai este de specificat faptul că vine proiectat cu compresor Panasonic, că deţine agent de răcire R410a şi că lungimea cablului de alimentare este de 1.5m.

Concluzie :

În concluzie, LDK Tip Inverter 9.000 BTU CH-ABI este un aparat de AC ce are la baza tehnologia Inverter, un produs electrocasnic de climatizare fiabil şi calitativ, capabil să garanteze rezultate rapide şi eficiente.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Clasa A+
  • Inverter
  • 9.000 BTU
  • Filtru anti bacterian lavabil
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.