LDK LF 340 S – frigider modern şi avantajos cu două uşi

LDK LF 340 S este un aparat frigorific modern cu două uşi, conceput în mod special pentru familiile medii sau chiar mai numeroase. Reprezintă un frigider avantajos ca şi preţ de achiziţie, ce prezintă o construcţie distinsă, extrem de uşor de integrat în orice decor.

Avem de-a face cu un produs din clasa energetică A+, ce are un volum brut total de 368l şi unul net total de 320l. Volumul net este împărţit în 244l la frigider şi în 76l la congelator.

Acest model frigorific LF 340 S este prezent de curând în stocul eMag la doar 1.499 de lei (vezi preţ actualizat).

În principal beneficiază de un aspect modern şi elegant pe un fond de culoare argintie. Standard uşile cu sistem reversibil au deschidere pe partea dreaptă, mânerele acestora fiind integrate orizontal. Ca şi detalii tehnice, cântăreşte în jur de 60kg şi măsoară standard 176.4 x 59.8 x 64.2 (IxLxA) cm. Ar mai fi de spus că deţine iluminare interioară şi termostat reglabil pentru control manual al temperaturii de la interior.

Imagini cu LDK LF 340 S:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Ca şi poziţionare, noul frigider LDK vine proiectat astfel: congelatorul în partea superioară, iar frigiderul în partea inferioară.

Frigiderul clasic de 244l, beneficiază de sistem automat de dezgheţare fiind alcătuit din: 3 rafturi generoase separate prin sertare din sticlă, din 3 suporturi transparente din plastic poziţionate pe uşă şi dintr-un compartiment de tip lădiţă special pentru depozitarea legumelor şi fructelor.

Congelatorul de 76l are o capacitate de congelare decentă de până la 2kg la 24 de ore. Acesta vine format din două compartimente seperare printr-un raft din sârmă. Aş considera un minus faptul că congelatorul deţine sistem manual de dezgheţare.

Întreg aparatul frigorific se bucură de garnitură antibacteriană, prevăzută cu aditivi optimi pentru prevenirea formării mucegaiului sau bateriilor.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, LDK LF 340 S reprezintă un frigider accesibil şi modern cu două uşi, capabil să garanteze un spaţiu optim de depozitare a alimentelor.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Garnitură antibacteriană
  • Accesibil
  • Modern
  • A+
Contra:
  • Fără sistem de răcire No Frost

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.