LDK LF 260 – frigider modern cu două uşi din clasa A+

LDK LF 260 este un frigider accesibil şi modern cu două uşi, conceput în mod special pentru cei care caută un astfel de aparat ieftin şi compact. Pune la dispoziţie un spaţiu de depozitare destul de generos, fiind capabil să garanteze un mediu optim alimentelor.

Vorbim despre un produs frigorific din clasa A+, ce are un volum brut total de 276l şi unul net total de 240l. Volumul net este împărţit în 199l la frigider şi în 41l la congelator.

Acest model LF 260 poate fi achiziţionat online şi din magazinul eMag, cu numai 789 de lei (vezi preţ actualizat).

Privind din punct de vedere estetic, observăm o construcţie de calitate bună, integral de culoare albă. Uşile cu sistem reversibil au deschidere standard pe partea dreaptă, mânerele acestora fiind încastrate orizontal în uşă. Include iluminare interioară, cântăreşte în jur de 42kg şi măsoară standard 159 x 55 x 55 (IxLxA) cm.

Acelaşi frigider avantajos este disponibil şi în oferta celor de la evoMag.

Imagini cu LDK LF 260:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Specialiştii au încadrat acest frigider cu 2 uşi de la LDK în clasa de eficienţă energetică A+. Astfel, înregistrează un consum energetic anual de numai 228kWh/an şi de 0.62kWh/24h.

Ca şi poziţionare, congelatorul vine proiectat în partea de sus, iar frigiderul în cea de jos.

Congelatorul de 41l, deţine sistem de dezgheţare manual şi sistem de răcire clasic, având o capacitate de congelare de 3.5kg/24h. Vine prevăzut cu două compartimente decente, separate printr-un sertar din sârmă.

Frigiderul de 200l, deţine sistem de dezgheţare manual şi sistem de răcire clasic. Este alcătuit din 3 sertare transparente din plastic pe uşă, din 4 rafturi separate prin sertare din sticlă securizată şi dintr-un compartiment transparent de tip lădiţă pentru legume şi fructe.

Ca şi funcţii speciale, beneficiază de garnitură antibacteriană, de control mecanic al temperaturii şi de sistem de avertizare pentru uşă deschisă.

Este de menţionat faptul că vine proiectat cu un singur compresor, nivelul zgomotului din timpul utilizării fiind de maxim 42dB.

Concluzie:

În concluzie, LDK LF 260 este un frigider modern şi accesibil cu 2 uşi din clasa A+, capabil să ofere un spaţiu de depozitare optim.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • A+
  • Accesibil
  • Modern
  • Garnitură antibacteriană
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.