LDK LF 220 A+ – frigider accesibil cu 2 uşi din clasa A+

LDK LF 220 A+ reprezintă un clasic frigider cu două uşi, un produs frigorific decent şi accesibil, ce nu deţine funcţii şi caracteristici performante. Construcţia clasică şi modernă îl integrează perfect în orice stil de bucătărie, făcându-l ideal familiilor nu foarte numeroase.

Acest aparat cu două uşi aparţine clasei energetice A+, având un volum net total de 207l. Ca şi compartimentare, în partea superioară se află congelatorul cu un volum net de 40l, iar în partea inferioară se află frigiderul cu un volum net de 166l.

Acest model LF 220 A+ este deja comercializat online de către eMag, cu preţul avantajos de 769 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea de design şi detalii tehnice, nu surprinde cu vreo construcţie ultra modernă, ba din contră cu una clasică, simplistă, de culoare albă. Balamalele uşilor sunt poziţionate pe partea dreaptă, menerele acestora fiind încastrate orizontal. Deţine iluminare interioară, cântăreşte în jur de 45kg şi măsoară standard 143,5 x 55 x 55 (IxLxA) cm.

Acelaşi aparat frigorific convenabil este disponibil online şi la evoMag şi CEL.

Imagini cu LDK LF 220 A+

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Datorită faptului că este încadrat în clasa de eficienţă energetică A+, înregistrează un consum energetic apreciabil. Astfel, înregistrează doar 0.46kWh/24h şi 170kWh/an.

Începând de sus în jos, congelatorul de 40l, pune la îndemână două compartimente separate orizontal printr-un raft metalic.

Frigiderul de 166l, deţine un compartiment închis de tip lădiţă, destinat fructelor şi legumelor. Aici, alimentele perisabile îşi vor păstra proprietăţile mult mai bine, pe o perioadă de timp îndelungată. În plus de acesta, deţine 3 rafturi ajustabile (5 nivele) construite din sticlă securizată, dotate cu margini din plastic de protecţie, plus alte 3 suporturi pe uşă din plastic.

Sistemul de dezgheţare al întreg aparatului este de tip manual, astfel periodic (1-2 luni) necesită dezgheţarea acestuia.

Controlul temperaturii este tot de tip mecanic, având în dotare un termostat proiectat la interior, ce permite modificarea temperaturii de răcire.

Temparatura de răcire poate fi modificată manual folosind termostatul mecanic poziţional la interior.
În privinţa zgomotului înregistrat în timpul funcţionarii, maxima atinsă este de numai 40 de decibeli.

Concluzie :

În concluzie, LDK LF 220 A+ reprezintă un frigider cu două uşi avantajos şi accesibil, de calitate foarte bună, ideal familiilor decente din punct de vedere al numărului de membri.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • A+
  • Accesibil
  • Control mecanic al temperaturii
Contra:
  • Sistem de dezgheţare manual

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.