LDK CF 310 NFS+ – aparat frigorific din clasa A+, cu sistem de răcire Full No Frost

LDK CF 310 NFS+ reprezintă o combină frigorifică din clasa A+, modernă şi avantajoasă. Este ideală atât din punct de vedere al preţului de achiziţie, cât şi din punct de vedere al condiţiilor optime de depozitare a alimentelor.

Avem de-a face cu un produs frigorific cu sistem de răcire Full No Frost, ce are un volum brut de 310l şi unul net de 270l. Volumul net este împărţit în 206l la frigider şi în 64l de congelator.

Acest model CF 310 NFS+ poate fi achiziţionat deja din magazinul online eMag, cu doar 1.149 de lei (vezi preţ actualizat).

Construcţia modernă şi elegantă de culoare argintie, îi permite să se integreze destul de uşor în stilul oricărei bucătării. Standard vine cu deschidere a uşilor pe partea dreaptă, beneficiind de sistem reversibil. Deţine iluminare interioară, cântăreşte în jur de 58kg şi măsoară standard 180 X 54.5 X 62.5 (IxLxA) cm.

Imagini cu LDK CF 310 NFS+: 

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Dat fiind faptul că specialiştii au încadrat aparatul de faţă în clasa energetică A+, consumul de curent electric înregistrat anual este de numai 270kWh/an.

În partea de sus a combinei este proiectat frigiderul, iar în cea de jos congelatorul. Mai jos o să discutăm puţin despre fiecare compartiment în parte.

Frigiderul cu capacitatea de 206l, beneficiază de sistem de dezgheţare automat şi de garnitură antibacteriană. Acesta este alcătuit din: 4 sertare generoase separate prin rafturi din sticlă rezistentă, din 3 suporturi transparente din plastic pe uşă şi dintr-un compartiment transparent de tip lădiţă, destinat fructelor şi legumelor.

Congelatorul cu capacitatea de 64l, se laudă cu 3 compartimente transparente încăpătoare, de tip lădiţă.

Este de reţinut faptul că deţine sistem de răcire No Frost, sistem automat de dezgheţare şi că nivelul zgomotului în timpul funcţionarii înregistrează maxim 40dB (A).

Concluzie :

Acestea fiind spuse, LDK CF 310 NFS+ este un produs frigorific convenabil, atât ca preţ, cât şi ca eficienţă energetică. Este capabil să asigure un spaţiu generos pentru depozitare, asigurând un mediu optim alimentelor.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • A+
  • Sistem de răcire Full No Frost
  • Modernă
  • Accesibilă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.