LDK CF 290A+ – combină frigorifică din clasa A++, cu un raport calitate-preţ favorabil

LDK CF 290A+ provine din categoria aparatelor electrocasnice utile în bucătărie, respectiv este o combină frigorifică avantajoasă, evidenţiată printr-un raport preţ-calitate foarte convenabil. Design-ul modern o integrează perfect în orice tip de bucătărie, fiind recomandată familiilor cu un număr decent de membrii (2-4 membrii).

Este clasificată în clasa A++, are un volum net total de 260l, dintre care 190l sunt ai frigiderului, iar restul de 70l sunt ai congelatorului.

Acest model românesc CF 290A+ este deja disponibil în stocul celor de la eMag, fiind comercializat cu preţul accesibil de 949 de lei (vezi preţ actualizat).

Construcţia clasică şi modernă de culoare albă a acestei combine frigorifice, o face potrivită oricărei bucătării şi oricărui stil de mobilier. Deţine deschidere standard pe partea dreaptă, uşile fiind de tip reversibile. Mânere sunt integrate orizontal, lucru ce aduce un plus de rafinament acesteia. În rest, are o greutate de 58kg, măsoară standard 180 X 58 X 55(IxLxA) cm, şi beneficiază de termostat reglabil, precum şi de iluminare interioară cu LED.

Imagini cu LDK CF 290A+ :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul aparat frigorific LDK este proiectat astfel, frigiderul fiind în partea superioară, iar congelatorul în partea inferioară. Frigiderul, aşa cum am spus are un volum de 190l, dispune de 4 rafturi din sticlă securizată, de 3 suporturi pe uşă şi de un compartiment special, respectiv Fresh Zone. Acesta este ideal pentru depozitarea fructelor şi legumelor, păstrându-le într-o stare excelentă, ca în prima zi.

După cum spuneam şi mai sus, iluminarea interioară este cu LED, lucru ce asigură şi o eficienţă energetică mai mare. Caşi mod de dezgheţare, sistemul este de tip manual, astfel periodic necesită dezgheţare.

Congelatorul, cu volumul de 70l, deţine 3 compartimentre încăpătoare, transaparente, ce oferă un spaţiu de depozitare suficient. Deasemenea, sistemul de dezgheţare este identic cu cel al frigiderului, respectiv manual, ceea ce înseamnă că la o perioadă anume trebuie dezgheţat.

În cazul în care vrei să îţi faci o idee despre temperatura de la interior, îţi poţi procura un termometru auxiliar, atât pentru congelator, cât şi pentru frigider.

Iar dacă vrei să eviţi mirosurile neplăcute cumulate la interior, absorbantul de mirosuri Wpro este ideal în acest caz.

Concluzie :

 În concluzie, LDK CF 290A+ reprezintă o combină frigorifică modernă şi avantajoasă, cu un preţ de achiziţie de invidiat.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Clasa A++
  • Avantajoasă
  • Accesibilă
  • Modernă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.