LDK 65BK ME9F – cuptor încorporabil cu funcţii multiple

LDK 65BK ME9F este un cuptor încorporabil de tip electric, evidenţiat printr-o construcţie elegantă şi modernă. Reprezintă o soluţie accesibilă cu funcţii multiple, capabilă să asigure un mod de gătit confortabilă, sigur şi rapid.

Vorbim despre un aparat de 3000W putere, ce se alimentează electric (220 – 240 V/Hz). Are o capacitate de 65l, aparţine clasei energetice A+, deţine afişaj LED şi este echipat cu 9 funcţii interesante. Controlul acestuia este de tip mecanic, fiind prevăzut cu butoane rotative.

Acest model 65BK ME9F este comercializat şi online, fiind disponibil în magazinul de specialitate eMag la doar 899 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al aspectului, prezintă o construcţie aparte de culoare neagră, extrem de uşor de integrat în orice stil. Are o greutate de apriximativ 30kg şi măsoară standard o înălţime de 59.5 cm, o lăţime de 59.5cm şi o adâncime de 57.5 cm.

Uşa acestuia este prevăzută dintr-un geam de protecţie cu două straturi de sticlă termorezistentă.

Imagini cu LDK 65BK ME9F:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Aşa cum am spus şi ceva mai sus, acest cuptor încorporabil de la LDK este prevăzut cu 9 funcţii: Acestea sunt: funcţia de Grill cu convecţie de aer, funcţia de Rotisor, Timer, funcţia de decongelare, funcţia de ventilare, funcţia de blocare acces copii, funcţia de iluminare interioară, funcţia de încălzire rapidă şi funcţia de încălzire inferioară.

Ca şi control, în partea frontală a acestuia este proiectat panoul de comandă. Aici se regăsesc două butoane rotative şi un ecran LED înconjurat de alte patru butoane de control.

Iluminarea interioară se dovedeşte a fi extrem de utilă atunci când vrei să verifici starea preparatului de la interior, fără a mai deschide uşa cuptorului.

Grill-ul şi Rotisorul permit gătirea a noi preparate delicioase şi gustoase din carne.

Timer-ul are rolul de a anunţa sfârşitul programului de gătit presetat de tine.

Odată cu acest cuptor vine şi următoarele accesorii: un grătar combi şi o tavă de coacere.

Concluzie:

Concluzionând, LDK 65BK ME9F este un cuptor încorporabil multifuncţional, conceput pentru a asigura un mod de gătit confortabil şi sigur.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Display LED
  • Modern
  • 8 funcţii
  • Grill / Rotisor
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.