LDK 65BK ME8F – cuptor încorporabil cu Timer, Grill şi Rotisor

LDK 65BK ME8F reprezintă un cuptor accesibil şi eficient din gama produselor incororabile de bucătărie. Impresionează atât prin design şi preţ de achiziţionare, cât şi prin numeroase specificaţii avansate. Aspectul clasic modern îi permite să se integreze destul de uşor în orice stil de amenajare.

Ei bine, avem de-a face cu un produs electric, de 3000W putere. Se laudă cu o capacitate de 65l, cu ventilator, Timer, Grill şi Rotisor, controlul acestuia fiind de tip mecanic, de la buton. Beneficiază de 8 funcţii extrem de utile, afişajul fiind unul de tip LED.

Acest model 65BK ME8F se poate procura şi online, din stocul de produs electrocasnice eMag, cu numai 799 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi aspect, după cum spuneam, se bucură de o construcţie simplistă, dar modernă. Este în totalitate de culoare neagră, cu mici detalii argintii, cântăreşte aproximativ 30kg şi măsoară standard 59.5 x 59.5 x 57.5 (I x L x A) cm. Uşa acestuia este prevăzută dintr-un geam de protecţie cu două straturi de sticlă.

Imagini cu LDK 65BK ME8F:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Dat fiind faptul că are o putere de consum de 3000W, necesită o alimentare la 220 – 240 V/Hz.

Din punct de vedere al funcţiilor speciale, producătorul LDK l-a echipat cu: Timer, cu Grill, cu Rotisor, cu ventilator, cu iluminare interioară, cu funcţia de decongelare, cu funcţia de Grill cu convecţie de aer, cu funcţia de încălzire inferioară şi cu funcţia de blocare acces copii.

Iluminarea interioară este pe cât se poate de utilă atunci când vrei să verifici starea preparatului de la interior, fără a deschide uşa cuptorului.

Funcţiile de Grill şi de Rotisor pemit încercarea a noi şi gustoase preparate într-un mod extrem de uşor şi de rapid.

Funcţia de blocare a accesului copiilor previne dereglarea setărilor iniţiale de către cei mici.

Panoul de comandă este prevăzut în partea frontală a cuptorului. Acesta este compus din două butoane cromate rotative şi dintr-un display LED. Afişajul reprezintă electronic funcţia Timer.

Ca şi accesorii, noul cuptor încorporabil de faţă vine odată cu un grătar combi, precum şi cu o tavă de coacere.

Concluzie:

În concluzie, LDK 65BK ME8F reprezintă un cuptor încorporabil electric cu display LED. Pune la îndemână numeroase funcţii şi sisteme ce îmbunătăţesc semnificativ modul de gătire.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Cu Grill, Rotisor şi Timer
  • LED
  • Modern
  • 8 funcţii
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.