LDK 09K CHA-I – aparat de AC cu afişaj digital, cu 9.000 BTU/h la încălzire/răcire

LDK 09K CHA-I este o variantă modernă, accesibilă şi performantă de climatizare, un aparat de aer condiţionat cu tehnologie Inverter, ce reuşeşte să asigure un mediu ambiant confortabil, indiferent de temperatura exterioară.

Are standard o capacitate de modificare a temperaturii de 9.000 BTU/h la răcire/încălzire, astfel se recomandă încăperilor cu dimensiuni de până la 25mp.

Se încadrează în clasa energetică A/A+, deţine control digital din telecomandă, aceasta fiind prevăzută cu display. Aparatul beneficiază de un afişaj modern digital, ce informează în legatură cu temperatura setată.

Acest model 09K CHA-I se poate procura online din stocul celor de la eMag, cu doar 1.499 de lei (vezi preţ actualizat).

Design-ul simplist şi modern îl integrează fără probleme în orice locuinţă, lucru datorat şi exteriorului de culoare albă. Ca şi detalii tehnice, unitatea interioară are o greutate de 7.7kg şi măsoară 770 x 200 x 294mm, iar cea exterioară cântăreşte 26.6kg şi măsoară 770 x 300 x 555mm.

Imagini cu LDK 09K CHA-I :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Rolul important al tehnologiei Inverter, este acela de a duce aparatul la performanţe maxime, cu un consum energetic avantajos. În plus de asta, oferă şi o funcţionare silenţioasă, nivelul zgomotului la utilizare fiind de 58db la exterior şi de 23/37/53db la interior, în funcţie de modul setat.

Din punct de vedere al consumului energetic, sistemul de faţă se încadrează în clasa de eficienţă energetică A+ în funcţia de răcire şi în clasa A în funcţia de încălzire. În modul de răcire înregistrează un consum de până la 750W, iar în modul de încălzire de până la 848W, pe când media anuală a cosnumului de curent electric este de 156kWh/an.

În privinţa funcţiilor, noul aparat de aer condiţionat LDK este prevăzut cu: funcţia de încălzire, cu funcţia Auto Restart, cu funcţia de Dezumidificare, cu funcţia Timer (24h), modul Sleep/Night, precum şi cu funcţia Auto.

Este de specificat faptul că tipul compresorului este GMCC provenit din gama celor de la Toshiba. Ca şi agent de răcire, ca la majoritatea sistemelor de climatizare, este utilizat tipul R410a.

Funcţia Auto Restart îi permite aparatului să îşi reia modul de funcţionare anterior, cu tot cu setări, în cazul penelor accidentale de curent electric.

Funcţia de Dezumidificare este ideală pe tot parcursul anului, având rolul de a elimina eficient umiditatea din habitaclu.

Funcţia Timer (24h) oferă posibilitatea funcţionarii pe diferite moduri presetate de timp.

Modul Sleep/Night este o functi interesantă, ideală pe timpul nopţii, capabilă să garanteze un mod de funcţionare silenţios şi confortabil.

Concluzie :

În concluzie, LDK 09K CHA-I este un sistem de aer condiţionat modern, accesibil şi performant, capabil să garanteze rezultate în climatizare excelente.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 9.000 BTU/h
  • Ecran digital
  • Performant
  • Clasa A+
  • Telecomandă cu display
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.