Laptop Toshiba Satellite P50-C-10F

Compania Toshiba ne încântă cu o nouă serie de laptop-uri premium, dotate după ultimele generații, astfel să garanteze o funcționalitate rapidă și corectă, indiferent de activitățile la care sunt supuse.

Toshiba Satellite P50-C-10F este un model ce aparține acestei serii recente, un laptop flexibil în orice tip de activitate, asta mulțumită configurației de ultimă generație de care se bucură. Se laudă cu un procesor i5, cu o placă video dedicată nVidia, cu 8Gb memorie RAM și cu 1Tb memorie de stocare. În decursul acestei prezentări vom discuta pe larg tot ce ține de acest model de top.

Cât despre cost, pot spune că se comercializează la un preț destul de avantajos, respectiv de 3.799lei (vezi preț actualizat), ținând cont că este un model capabil să facă față oricăror cerințe și sarcini.

Ca și construcție, prezintă un exterior extrem de atrăgător și rezistent. Carcasă vine realizată din aluminiu în combinație cu plastic, fiind de culoare aurie. Aș putea spune că este un laptop foarte portabil, asta datorită greutății sale de numai 2.2Kg și a dimensiunilor de doar 380 x 22.5 x 259.9 mm.

Imagini cu Toshiba Satellite P50-C-10F :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Dispune de un LCD LED de tip TruBrite , ce are o diagonală de 15.6inch. Este un display destul de ok, ce are un format HD, cu o rezoluție de 1366 x 768pixeli.

Ei bine, la interior găsim o configurație hardware excelentă, ce vine compusă dintr-un procesor i5, ce are o frecvență de tact de 2.2GHz ( 2.7GHz Turbo Boost), mai are în componență o placă video dedicată din seria GeForce model 930M, cu chipset video nVidia și o capacitate de memorie RAM de 8Gb.

Pune la dispoziție un Hard Disk de 1Tb, pentru stocarea fișierelor și a datelor dorite.

Capitolul multimedia este destul de bogat, astfel dispune de cititor de carduri SD, SDHC, SDXC, MMC și UHS-I, de o cameră Web HD, de DVD RW, de microfon integrat și de difuzoare stereo Harman Kardon, îmbunătățite de DTS Studio Sound.

Mai dispune de 3 x USB 3.0, de o ieșire audio, de HDMI, de Bluetooth 4.0 + LE, de Wireless 802.11 ac/a/b/g/n și de Rețea (port RJ-45).

În concluzie, dacă ești în căutarea unui laptop performant și de calitate, Toshiba Satellite P50-C-10F este modelul cel mai ideal.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Intel Core i5
  • Ecran de 15.6inch
  • 8Gb memorie RAM
  • 1Tb memorie de stocare
  • Placă video dedicată GeForce 930M
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.