Laptop Toshiba Satellite L50-B-2CP

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Se pare că laptop-urile scumpe și performante nu mai reprezintă un interes foarte mare pentru utilizatorii de astfel de device-uri, asta datorită pieței variate și a producatorulor ce concept în ultima vreme, modele performante și atrăgătoare, la prețuri extrem de competitive.

De aceea, astăzi am ales să prezentăm laptop-ul Toshiba Satellite L50-B-2CP, un model recent, ce face parte din această categorie accesibilă. Este un device excelent, calitativ, ce oferă un nivel mediu de performanță, cu un aspect foarte plăcut și bine definit. Se bucură de o portabilitate excepțională, lucru ce se datorează trăsăturilor sale slim și a greutății reduse.

Noul dispozitiv Toshiba se laudă cu un preț foarte avantajos, de numai 1.579lei (Vezi preț actualizat), un cost de achiziție excelent, punând în balanță caracteristicile de care beneficiază.

Se face remarcat printr-un exterior de culoare neagră, cu detalii și finisaje moderne. Dispune de o carcasă rezistentă din plastic, realizată pe baza unor componente calitative, oferind durabilitate în timp. Portabilitatea ridicată pe care o conferă acesta, se datorează greutății de numai 2.2Kg și a dimensiunilor de 380 x 23.5 x 259.9(W x H x D)mm.

Același laptop Toshiba Satellite este disponibil și în stocul magazinului online Altex.

Imagini cu Toshiba Satellite L50-B-2CP :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Beneficiază de un display calitativ, de 15.6inch, de tip LED LCD. Este un ecran TruBrite ce asigură o reproducere HD la o rezoluție de 1366 x 768pix.

Nivelul performanțelor este susținut de către un procesor Intel Core i3, compus din două nuclee. Este un procesor puternic, ce tactează la o frecvență de 1.7GHz. Acestuia i se alătură o placă video dedicată AMD Enduro Technology, din gama Radeaon, model R5 M230.

Pentru stocarea datelor și a fișierelor, laptop-ul de față pune la dispoziție un Hard Disk de 500Gb, de tip HDD, plus o capacitate de 4Gb de memorie RAM.

Este un model ce nu vine echipat cu DVD RW, însă se bucură de o linie audio formată din difuzoare stereo Onkyo, îmbunătățite de tehnologia DTS Sound. Mai găsim un microfon integrat, o cameră Web HD și un cititor de carduri SD, SDHC, SDXC, Micro SD, Mini SD și MMC.

Cât despre conexiuni, dispune de Wireless, Rețea și Bluetooth, plus o serie de conectori, precum: o ieșire audio, un port HDMI, un port USB 2.0, trei porturi USB 3.0 și un port VGA.

În concluzie, laptop-ul Toshiba Satellite L50-B-2CP reprezintă alegerea ideală în situația în care cauți un model calitativ, performant și atrăgător.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Intel Core i3
  • Placă video dedicată AMD Enduro Technology
  • Diagonală ecran 15.6inch
  • 4Gb RAM
  • 500Gb HDD
Contra:
  • Fără DVD RW

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.