Laptop Toshiba NB10t-A-103 Touch-Screen

Astăzi am decis să vorbim despre un laptop ceva mai aparte, un model ce vine echipat cu ecran Touch Screen, astfel încât să ofere o utilizare mult mai rapidă și corect a device-ului.

Toshiba NB10t-A-103 este un laptop inteligent, ce dispune de numeroase funcții și tehnologii, având un aspect ultra modern, pe măsura caracteristicilor sale.

Magazinul online eMag comercializează un astfel de laptop interesant la prețul de numai 1.799lei (Vezi preț actualizat), un cost de achiziție avantajos, ținând cont că vorbim despre un display cu touch screen.

Aspectul este unul portabil, prezentând o construcție ergonomică și modernă. Cântărește numai 1.5Kg și măsoară doar 284 x 25.1 – 13.8 x 208.6 mm, astfel va fi extrem de ușor de purtat oriunde și oricând.

Imagini cu Toshiba NB10t-A-103 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

După cum spuneam, punctul forte al acestuia este deținut de ecranul din dotare. Este un display de 11.6inch, de tip LCD LED, ce reproduce imaginea la o rezoluție HD de 1366 x 768pixeli. Este un ecran Tru Brite, cu Touch Screen, astfel utilizarea device-ului se realizează în mod tactil intuitiv, cu mare precizie și cu timp scurt de reacție.

Nivelul de performanță este format dintr-un procesor Intel Celeron, N2810, ce are o frecvență de tact de 2.0GHz. Acestuia i se alătură o placă video Intel HD Graphics, de tip integrată, cu chipset video Intel.

Dispune de 2Gb de memorie RAM, extensibilă până la 4Gb, de tip DDR3 și de 500Gb de memorie de stocare, de tip SATA.

Se laudă cu cameră WEB cu rezoluție HD, fiind echipat cu citior de carduri și cu difuzoare stereo integrate, îmbunătățite de funcția DTS Sound.

Vine dotat cu un port HDMI, cu o ieșire audio, cu două porturi USB 2.0 și cu un port USB 3.0. Beneficiază de Bluetooth 4.0 + LE, de Wireless 802.11 b/g/n și de LAN (port RJ-45).

În final, dacă vrei un laptop inedit, interesant și performant, Toshiba NB10t-A-103 este modelul pe care îl cauți.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Intel Celeron
  • Ecran Touch Screen
  • 2Gb RAM
  • 500Gb memorie de stocare
  • Placă video de tip integrată Intel HD Graphics
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.