Laptop Toshiba C55-A-166

Ești dispus să îți achiziționezi un laptop performant la un preț acceptabil? Ei bine, Toshiba C55-A-166 este laptop-ul potrivit ce deține caracteristici bune la un preț bun, de aproximativ 1.349Lei, dar dacă te grăbești îl poți prinde la prețul din oferta de azi.

Acest model Toshiba prezintă un design excelent de atrăgător, simplu, dar tot odată elegant, realizat cu bun gust, ce va face să întoarcă toate privirile atunci când o să apari cu el.

IMAGINI CU LAPTOP-ul Toshiba C55-A-166:

Vezi mai multe poze !

DETALII TEHNICE :

Toshiba C55-A-166 vine dotat cu un procesor IntelA® CeleronA® Dual Core cu o frecvență de 1.9GHz, cu memorie DDR3 de 2Gb și un Hard Disk de tip SATA de 500Gb. Ecranul LCD LED dispune de o rezolutie Full HD de 1366 x 768p, ce prezintă o diagonală de 15,6 inch, tocmai bun pentru jocurile și filmele preferate.

Pentru calitate video, acest Toshiba are la dispoziție o placă video Integrată din seria Intel HD Graphics. Dispune de următoarele porturi de conectivitate : HDMI, ieșire audio, Microfon, RJ-45, USB 2.0:3, VGA și că rețele de comunicatie Wireless, Bluetooth.

Laptop-ul Toshiba îl puteți achiziționa împreună cu Geantă Laptop Rivacase 8231 pentru un transport mai bun și o siguranță mai sporită.

OPINII PRO ȘI CONTRA:

Pro:
  • Intel® Celeron® Dual Core
  • TruBrite
  • Intel HD Graphics
  • LCD LED
Contra:   –

CONCLUZIE :

Dacムești în căutarea unui laptop de ultimă generație la un preț accesibil, Laptop-ul Toshiba C55-A-166 este tot ce îți dorești, oferindu-ți un divertisment de neuitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.