Laptop Lenovo G5080

În zilele noastre, am putea considera un laptop un lucru indispensabil, ținând cont la cât de mult ne ajută și totodată ne învață. Ei bine, în recenzia e astăzi, am ales să vorbim despre un laptop accesibil, atractiv și performant, ce pune la dispoziție un nivel superior de performanțe, astfel încât să fie competent să se descurce în orice activitate.

Așadar, Lenovo G5080 este un model lansat recent, un laptop foarte bun, portabil, asta mulțumită construcției compacte și cu foarte multe specificații avansate. Se laudă cu 1Tb de memorie de stocare, cu 4Gb RAM și cu un procesor excelent i5. Restul specificațiilor și calităților le veți află pe parcursul acestei prezentări.

Prețul, un criteriu primordial pentru mulți dintre noi, pot spune în cazul de față că este unu destul de avantajos, respectiv de 2.499lei (vezi preț actualizat).

După cum am spus ceva mai sus, se prezintă cu o construcție portabilă, atrăgătoare, având exteriorul de culoare neagră.

Același laptop Lenovo îl pun la dispoziție și cei de la Flanco.

Imagini cu Lenovo G5080 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ecranul este unul de 15.6inch, de tip Glare, adică lucios. Este un LCD LED capabil să asigure un format HD, la o rezoluție de 1366 x 768p.

Configurația tehnică pe care o găsim la interior, vine alcătuită dintr-un procesor Intel Core i5, rulat la o frecvență de 2.2GHz (2.7GHz Turbo Boost), din 4Gb de memorie RAM și dintr-o placă video dedicată din seria ATI Exo Pro, model R5 M330, cu producător chipset AMD.

Stocarea datelor și a fișierelor personale, se va realiza pe Hard Disk-ul de 1Tb din dotare.

Beneficiază de cameră Web cu rezoluție HD, de DVD Rw, de cititor de carduri și de o serie de porturi, precum: USB 2.0, HDMI, o ieșire audio, USB 3.0 și VGA.

Iar ca și comunicații dispune de Bluetooth 4.0, de Wireless și de Rețea (port RJ-45).

În concluzie, Lenovo G5080 este un laptop de calitate, cu performanțe superioare și cu un design ultra portabil, ideal pentru orice tip de activitate.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i3
  • Ecran de 15.6inch
  • 4Gb RAM
  • 1Tb memorie de stocare
  • Placă video dedicată ATI Exo Pro
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.