Laptop Lenovo G40-30

Dacă vrei un laptop ieftin, Lenovo G40-30 este un model ideal pentru cei mai puțin pretențioși. Provine dintr-o serie de laptop-uri cu performanțe decente, cu un aspect plăcut și o portabilitate extraordinară.

Așa cum am spus, dispune de o configurație tehnică bună, astfel încât să facă față activităților cotidiene, într-un mod exemplar.

Îl poți achiziționa din stocul de produse al magazinului online eMag, la prețul de numai 1.149lei (Vezi preț actualizat), un preț foarte bun, ba chiar competitiv.

Se remarcă printr-o construcție portabilă, astfel măsoară numai 349 x 24.8 x 245 mm și cântărește doar 2.1Kg. Carcasa acestuia vine realizată din plastic plastic, având exteriorul de culoare neagră.

Același laptop accesibil îl puteți regăsi și în gama de produse a celor de la Flanco.

Imagini cu Lenovo G40-30 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Vine dotat cu un LCD LED de tip VibrantView, de 14inch. Este un ecran bun, ce reproduce conținutul la rezoluție de 1366 x 768pixeli, într-un format HD.

Configurația tehnică vine alcătuită dintr-un procesor Dual Core de 2.1GHz (2.6GHz Turbo Boost), alături de care găsim o placă video din seria Intel HD Graphics, de tip integrată și în final 2Gb de memorie RAM, de tip extensibilă până la 8Gb, de tip DDR3.

Pentru a stoca date și fișiere, pune la dispoziție o capacitate de stocare de 500Gb, cu o viteză de 5400rpm, de tip HDD.

Este un model ce nu beneficiază de unitate optică (DVD RW), însă se laudă cu o cameră Web HD 720p, cu citior de carduri, cu microfon integrat și cu o linie audio stereo, îmbunătățită de tehnologia Dolby Advanced Audio v2.

Mai beneficiază de 2 porturi USB 2.0, de un port USB 3.0, de o ieșire audio, de un port HDMI, de un port VGA, de Bluetooth și de conexiunile la internet prin Rețea sau Wi-Fi.

Acestea fiind spus, dacă vrei un laptop de calitate, iefitin și portabil, Lenovo G40-30 este modelul ideal.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Intel Celeron Dual Core
  • Placă video integrată Intel HD Graphics
  • Ecran de 14inch
  • 2Gb RAM
  • 500Gb memorie de stocare
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.