Laptop HP Stream 11 Pro

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Dacă ești în căutarea unul laptop elegant, portabil și performant, care să te însoțească în toate călătoriile tale, noul model HP reprezintă variantă cea mai ideală, fiind și cea mai accesibilă la ora actuală.

HP Stream 11 Pro este un notebook excelent, cu un aspect invoator, ce oferă o portabilitate excepțională, astfel încât să lucrați cu acesta acolo unde vă este mai comod. Este un device compact, ce oferă un nivel de performanță mai mult decât mediu, ce se remarcă printr-o funcționalitate extrem de silențioasă.

Un asemenea laptop HP se poate achiziționa la prețul de numai 999lei (Vezi preț actualizat), un preț avantajos aș spune, pentru un astfel de device atractiv și modern.

Se bucură de finisaje elegante, remarcându-se printr-un aspect slim și atrăgător. Cântărește numai 1.28Kg, iar dimensiunile acestuia sunt destul de reduse de doar 300 x 19.7 x 205.7 mm. Modelul de față prezintă un exterior de culoare gri, fiind realizat pe deplin dintr-un plastic de calitate înaltă.

Magazinul online Altex pune la dispoziție același device atractiv la un preț foarte atrăgător.

Imagini HP Stream 11 Pro :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

La nivel de performanță, se remarcă printr-un procesor Dual Core Intel Celeron, model N2840. Acestuia îi stau la bază două nuclee, având un Cache de 1024Kb și este tactat la o frecvență de 2.1GHz. Beneficiază și de funcția Turbo Boost, ce mărește puterea procesorului până la 2.6GHz. Mulțumită acestor procesoare de top, te vei bucura de o funcționalitate excelentă, astfel activitățile vor fi duse la bun sfârșit.
Placa video din dotare, este una din seria Intel HD Graphics, cu chipset video Intel, de tip Integrată.

Vine dotat cu un ecran antireflexie, ce are o diagonală de 11.6inch(29.5cm). Este un LCD LED, ce reproduce imagini extrem de clare, la un format HD într-o rezoluție de 1366 x 768pix.

Cât despre memorie, dispune de un Hard Disk de 32Gb, cu tip de stocare eMMC și de o capacitate de memorie RAM de 2Gb, tip DDR3.

Ca și nivel multimedia, vorbim despre un laptop fără DVD RW, însă cu o cameră Web HP True Vision HD, cu microfon inclus și cu cititor de carduri (SDHC, SD și SDXC). Capitolul sunet este asigurat de către sistemul audio DTS Studio Sound, format din două difuzoare integrate, ce oferă o experiență audio bogată, dinamică și puternică.

Conectivitatea este reprezentată de o serie de porturi utile, precum un port USB 2.0, un port USB 3.0 și un port HDMI, și de comunicațiile Bluetooth 4.0 și Wireless 802.11 b/g/n.

În concluzie, dacă îți dorești un laptop compact, portabil, modern și performant, modelul HP Stream 11 Pro reprezintă alegerea ideală și cea mai accesibilă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Intel Celeron Dual Core
  • Diagonală ecran 11.6inch
  • 2Gb memorie RAM
  • 32Gb memorie de stocare
  • Placă video integrată Intel HD Graphics
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.