Laptop HP Pavilion 15-P100NQ

Performanțele ridicate și tehnologiile avansate ale unui laptop, nu necesită întotdeauna un cost de achiziție foarte mare. Asta demonstrează chiar cei de la HP, prin modele de laptop-uri noi, foarte bine echipate, calitative și extrem de accesibile.

HP Pavilion 15-P100NQ este unul din lista diversificată de modele, un laptop atractiv, ce se laudă cu o configurație tehnică de top, cu un aspect plăcut și cu un preț competitiv. Vine pregătit să răspundă rapid și fluid tuturor cerințelor, indiferent de activitate, asta datorită componentelor sale excelente.

Un astfel de laptop recent, se găsește în stocul magazinului online eMag la prețul de numai 2.399lei (vezi preț actualizat), un preț avantajos luând în considerare calitățile acestuia, pe care o să le descoperiți în decursul acestui review.

Se remarcă printr-un exterior argintiu, foarte atrăgător. Prezintă o construcție de dimensiuni reduse, astfel îl face extrem de portabil. Cântărește în jur la 2.2Kg și măsoară numai 384.5 x 23.9 x 260.2 mm.

Regăsim același laptop HP și în gama de produse a celor de la Flanco.

Imagini cu HP Pavilion 15-P100NQ :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Pavilion 15-P100NQ vine echipat cu un ecran de 15.6inch, de tip BrightView HD. Este un display HD, cu o rezoluție de 1366 x 768pixeli, ce reproduce imagini la o calitate excelentă.

Performanțele de top sunt realizate dintr-un procesor i3, rulat la o frecvență de 1.9GHz, dintr-o placă video GeForce, model GT 830M și dintr-o capacitate de memorie RAM de 8Gb, de tip DDR3.

Datele și fișierele vor putea fi salvate pe Hard Disk-ul generos din dotare, cu capacitatea de 1Tb, având o viteză de 5400rpm.

La capitolul multimedia, se laudă cu două difuzoare integrate stereo, îmbunătățite de tehnologia BeatsAudio. Mai dispune de DVD EW, de WebCam, de microfon și de cititor de carduri.

Cât despre porturile de conectivitate, beneficiază de 2 x USB 3.0, de USB 2.0, de RJ-45, de o ieșire audio și de HDMI. Iar ca și comunicații dispune de Rețea, de Wi-Fi și de Bluetooth.

În final, dacă vrei un laptop performant, calitativ și accesibil, modelul HP Pavilion 15-P100NQ reprezintă varianta cea mai atractivă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i3
  • Placă video GeForce, dedicată
  • 8Gb memorie RAM
  • 1Tb memorie de stocare
  • Ecran BrightView HD
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.