Laptop HP EliteBook 740

După cum știm cu toții, prețul unui laptop variază în funcție de nivelul performanțelor sale. Ei bine, de data aceasta am ales să vorbim despre un laptop ultra performant și atrăgător, unde și prețul de achiziție este pe măsura calităților sale.

HP EliteBook 740 provine dintr-o serie nouă de laptop-uri, o serie ce a reușit să aducă cele mai bine dotate modele, astfel încât să răspundă rapid și corect, cerințelor oricărui utilizator. Fie că vrei un laptop pentru jocuri, fie că îl vrei pentru portabilitate și activități multimedia, modelul de față se potrivește perfect ambelor situații.

Așa cum spuneam, prețul la care se comercializează un astfel de model HP, este pe măsura performanțelor, adică nu foarte accesibil pentru toți cei dintre noi, respectiv de 4.749lei (vezi preț actualizat).

Portabilitatea este punctul forte al acestui laptop HP, asta datorită greutății sale reduse de numai 1.58Kg și a construcției slim ce măsoară numai 338 x 21 x 237 mm. Carcasa este realizată din plastic, un material calitativ și durabil, de culoare neagră.

Imagini cu HP EliteBook 740 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Display-ul are o diagonală de 14inch, o idee mai mic decât al celor mai des întâlnite de 15.6inch. Este un LCD LED cu proprietăți de antireflexie ce asigură un format Full HD la o rezoluție maximă de 1920 x 1080p.

La interior găsim un procesor i5, ce are o frecvență de tact de 1.7GHz, însă poate urca până la 2.7GHz, datorită tehnologiei Turbo Boost. Alături îi stă o placă video Intel HD Graphics 4400, de tip integrată și o capacitate de memorie RAM de 4Gb.

Stocarea fișierelor și a datelor este asigurată de către capacitățile de stocare de 500Gb și 32Gb, de tip SSHD.

Poate fii considerat un minus al acestui laptop, lipsa unității optice de scriere/citire. Însă, se laudă cu o calitate audio excepțională, grație difuzoarelor integrate stereo, îmbunătățite de tehnologia DTS Studio Sound. În componența sa mai iau parte o cameră Web HD de 720pixeli, un microfon integrat și un cititor de carduri (SD, SDHC și SDXC).

Dispune de VGA, de USB 3.0 x 3, de o ieșire audio, de DisplayPort, de Bluetooth, Wi-Fi și port RJ-45 pentru LAN.

În concluzie, HP EliteBook 740 este un laptop premium, ce oferă calitate și performanță la un nivel superior.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i5
  • Diagonala ecran 14inch
  • 4Gb memorie RAM
  • 500Gb si 32Gb memorie de stocare
  • Placă video integrată Intel HD Graphics 4400
Contra:
  • Fără unitate optică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.