Laptop HP 350

Mai ai foarte puțin timp până la începerea noului an școlar, iar tu încă nu te-ai hotărât ce model de laptop să îți achiziționezi? Fă o alegere cu cap și îndreaptă-ți atenția către un model de ultimă generație, cu un aspect plăcut și la un preț bun.

Laptop-ul HP 350 oferă o experiență de utilizare zilnică incredibilă, fiind conceput să răspundă corespunzător și rapid cerințelor tale, oriunde și oricând.
Modelul de față prezintă un design modern, elegant ce dispune de un finisaj perfect amănunțit. Creat doar din materiale calitative, oferă durabilitate maximă, ținând cont că este un device portabil.

Prețul acestui model HP 350 este de 1.799lei, unul corect pot spune, însă dacă te grăbești îl poți prinde la prețul din oferta zilei.

IMAGNI CU Laptop HP 350 :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE : 

Realizat cu un ecran LCD LED, Anti-Glare de 15.6inch, cu rezoluție HD de 1366x768p, poate fi folosit oriunde și oricând. Mulțumită specificației Anti-Glare, ecranul nu se va transforma niciodată în oglindă, chiar dacă device-ul este utilizat în lumină.

În spatele acestui design excelent și al ecranului revolutionar, se află amplasat un procesor Intel Core i3, model 4005U, realizat din două nuclee, fiind tactat la o frecvență de 1.7GHz. Împreună cu procesorul grafic Intel HD 4400, va oferii o utilizare office și multimedia incredibilă.

Pentru diferite aplicații și pentru sistemul de operare, stă la dispoziție o capacitate de memorie RAM, de tip DDR3, de 4Gb. Ca de acum să îți poți păstra toate datele personale, filme, muzică și altele, direct pe Pc, beneficiezi de un HDD generos de 500Gb.

Sunetul redat, oferă o calitate destul de bună, grație difuzoarelor integrate, înglobate în tehnologia audio DTS Sound. În cazul în care vrei să te bucuri de o experiență audio superioară celei din dotare, îți poți îndreptă atenția către un difuzor ultra portabil.

Deseori se întâmplă inevitabil să supunem laptop-ul la diverse accidente. Așadar, cei de la HP ne surprind cu noua tehnologie DriveGuard, ce oferă posibilitatea de a proteja datele de pe unitatea de disc, atunci când este predispus la izbituri.

Datorită caracteristicii revoluționare CoolSense de la HP, vei avea întotdeauna laptop-ul la o temperatură ideală, deoarece va fi reglată automat în funcție de condițiile de utilizare ale acestuia.

Nici pe partea de multimedia nu se lasă mai prejos, fiind dotat cu aproape toate tipurile de conexiuni, precum: un port HDMI, VGA, un port USB 2.0, două USB 3.0, RJ-45 și o ieșire audio. Iar ca și comunicații oferă Wireless, Rețea 10/100/1000 și Bluetooth.

După cum am mai spus, acest model HP este unul ultra portabil. Astfel, poți achiziționa o geantă laptop pentru a ușura transportul și totodată pentru a beneficia de mai multă siguranță.

OPINII PRO SI CONTRA :

Pro:
  • Intel Core i3
  • Intel HD Graphics 4400
  • LCD LED Anti-Glare
  • DTS Sound
  • TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere
  • Tastatură anti-stropi
Contra:
  • Deocamdată nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.