Laptop HP 255 G3

Cauți un laptop durabil, performant dar nu ești dispus să cheltuiești o sumă mult prea mare pentru acesta? Ei bine, laptop-ul HP 255 G3 ar fi recomandarea noastră pentru tine.

Laptop HP 255 G3 prezintă un aspect simplu dar în același timp elegant, construit din materiale din plastic, foarte calitative, ce oferă o rezistență incredibilă și o greutate uimitoare de doar 2.15 Kg, astfel îl poți lua cu tine oriunde și oricând.

Prețul acestui laptop este undeva la 1.179lei, foarte bun pot spune, dar dacă te grăbești să îl achiziționezi îl poți prinde la prețul din oferta de astăzi.

IMAGNI CU Laptop-ul HP 255 G3 :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE : 

Display-ul din dotare de tip LCD LED, prezintă o diagonală de 15.6inch și o rezoluție maximă de 1366x768p, așadar calitatea vizualizării va fi excepțională, oferind imaginilor o naturalețe perfectă.

Procesorul AMD Dual Core E-Series, model E1-6010, realizat din 2 nuclee, tactat la o frecvență de 1.3GHz, împreună cu placa video integrată AMD din seria Radeon, model R2 vor fi pregătite să îți satifisfacă orice capriciu în materie de tehnologie, așadar va ține pasul cu oricare din cerințele tale.

De acum îți poți păstra pe device-ul tău toate datele personale, precum filmele preferate, muzică, fotografii și altele, datorită Hard Disk-ului generos de 500Mb, cu o viteză uimitoare de rotație de 5400rpm. Iar pentru a instala diferite aplicații și pentru sistemul de operare din dotare Microsoft Windows 8.1, 64 biți, ai la dispoziție memoria RAM de 2Gb, de tip DDR3. În cazul în care această capaci­tate de 2Gb se va epuiza, poți realiza un upgrade de până la 8Gb de memorie.

Calitatea sunetului acestui device se datorează difuzoarelor stereo, înglobate în tehnologia High Definition Audio, astfel sunetul redat va fi unul excelent, puternic și nedistorsionat.
Și pe ramura conectivitate se descurcă destul de bine, având cam toate tipurile de conexiuni, precum: HDMI, RJ-45, USB 2.0(2), USB 3.0 și VGA. Iar că și tipuri de comunicații dispune de: Bluetooth, Wireless și Rețea.

Luând în considerare că device-ul despre care vorbim este unul portabil, poți opta pentru o geantă laptop, astfel vei dispune de un transport mai ușor și totodată de o siguranță a pc-ului mai bună.

OPINII PRO SI CONTRA :

Pro:
  • Raport excelent calitate-preț
  • AMD Dual-Core E-Series
  • AMD Radeon R2 Graphics
  • TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere
  • Microsoft Windows 8.1, 64 biti
  • High Definition Audio
Contra:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.