Laptop HP 250 G2

Ești în căutarea unui laptop durabil și cu specificații destul de ok, dar la un preț acceptabil? Noi îți recomandăm Laptop HP 250 G2. Prezintă un design simplist, bine definit, conceput cu numeroase caracteristici.

HP 250 vine dotat cu un procesor Intel Core i3, model 3110M, format din două nuclee cu o freventa de 2.4GHz. Capacitatea memoriei RAM este de 4Gb de tip DDR3, destul pentru aplicațiile ce le vei instala și pentru sistemul de operare. În cazul în care memoria nu este suficientă, îi vei putea face un upgrade. Pentru socarea filmelor, jocurilor, documentelor etc., vei avea la dispoziție un HDD, de tip SATA cu o capaci­tate de 500Gb.

Prețul Laptop-ul HP 250 G2 la data de 5.08.2014 este de 1.799 Lei,  destul de bun pot spune, dar dacă te grăbești îl poți prinde la prețul din oferta de azi.

IMAGINI CU Laptop HP 250 G2:

MAI MULTE POZE

DESIGN:

Design-ul acestui HP este simplist, realizat din materiale de calitate înaltă, cu finisaj mat, bine definit până la cel mai mic detaliu.

DISPLAY:

Ecranul acestui model este unul LCD LED, cu o diagonală de 15.6 inch, ce oferă o rezoluție HD de 1366x768p. O caracteri­stică specială a acestui display este Anti-Glare, astfel pe acest tip de ecran nu se va reflecta nimic.

SUNET:

Datorită tehnologiei High Definition Audio, cele două difuzoare stereo îți vor oferi un sunet clar, puternic și nedistorsionat.

CONECTIVITATE:

Și pe partea de conectivitate se descurcă destul de bine acest gadget, dispunând de : un port HDMI, ieșire audio, Rj-45, USB 2.0(2), USB 3.0, VGA, Bluetooth, Wireless.

ACCESORII:

Luând în considerare că acest model de HP este unul portabil, îți poți procura o Geantă Laptop HP .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.