Dell Vostro 5480 – laptop accesibil și performant

Dell Vostro 5480 este un laptop pe care te poți baza în orice tip de activitate, asta datorită faptului că se bucură de o configurație tehnică superioară, ce îl face extrem de flexibil indiferent de situație.

Este un model recent, ce beneficiază de 4Gb de memorie RAM, de un procesor i3, de o placă video Intel HD Graphics 4400 și de un 500Gb de tip HDD. Vine cu sistem de operare preinstalat Ubuntu 14.04, cu un acumulator Li-Ion cu 3 celule și cu numeroase caracteristici speciale.

Un asemenea model se comercializează cu prețul de doar 2.399lei (vezi preț actualizat), un preț accesibil și avantajos, pentru un device performant și flexibil.

Prezintă un exterior atrăgător, de culoare argintie. Dispune de cititor de amprentă, de un touchpad generos, multi-touch și de tastatură internațională. Construcția modernă vine concepută din plastic de calitate înaltă, având o greutate de numai 1.5Kg, măsurând doar 337.6 x 18.3 x 233.5 mm.

Imagini Dell Vostro 5480 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Dispune de un display de tip LCD LED, de numai 14inch. Este un ecran TrueLife și Anti-Glare, capabil să garanteze un format HD, la 1366 x 768p, al conținutului.

În spatele carcasei atrăgătoare, întâlnim un procesor Intel Core i3, rulat la o frecvență de 1.7GHz, o capacitate de memorie RAM de 4Gb și o placă video din seria Intel HD Graphics 4400, de tip integrată.

Beneficiază de un Hard Disk de 500Gb de memorie de stocare, de tip HDD, cu o viteză de 5400 de rotații pe minut.

Este un model ce nu vine echipat cu unitate optică, însă dispune de cititor de carduri, de cameră Web cu rezoluție HD 720p, de microfon și de difuzoare stereo cu subwoofer, cu o putere de 2 x 1.5W, optimizatate de tehnologia Waves MaxxAudio 4.

Se mai laudă cu 3 porturi USB 3.0, cu o ieșire audio, cu un port HDMI, cu un port RJ-45 (LAN), cu Bluetooth și cu Wi-Fi integrat.

În concluzie, dacă un laptop de calitate și performant, modelul Dell Vostro 5480 reprezintă varianta cea mai bună și accesibilă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i3
  • LCD LED HD
  • 4Gb memorie RAM
  • 500Gb memorie RAM
  • Placă video integrată Intel HD Graphics 4400
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.