Laptop Dell Latitude E3550

Cauți un laptop fiabil, flexibil și sigur, pentru o funcționalitate mai bună, decât cea de până acum, însă nici un model de pe piața acestora nu ți-a atras atenția în mod special. În cazul acesta, varianta noastră pentru tine ar fi noul model Dell Latitude E3550, un laptop excelent, capabil să asigure un nivel superior de funcționalitate.

Este un laptop din seria E3000 ce vine cu un design mult mai atractiv, extrem de subțire și modern, dotat cu componente de ultimă generație. Oferă o utilizare excepțională, indiferent că îl vei folosi la activități simple, precum aplicații multimedia și internet, ori că îl vei folosii la activități mai complexe de atât.

Un astfel de laptop Dell se achiziționează la prețul de 3.009lei (Vezi preț actualizat), un preț puțin cam mare, însă în raport cu nivelul de performanță, este un cost corect de achizție.

Așa cum spuneam mai sus, este un laptop foarte portabil, asta datorită construcției sale compacte. Prezintă dimensiuni reduse, de 379 x 29.7 x 250.5mm și cântărește numai 2.6Kg. Se laudă cu finisaje elegante și bine definite, astfel conferă o modernitate excelentă.

Imagini cu Dell Latitude E3550 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Acest dispozitiv vine echipat cu un LCD LED de 15.6inch, de tip Anti-Glare. Conținutul reprodus pe acest display va fi la o rezoluție de 1366 x 768pix. într-un format HD.

Dispune de o configurație excelentă, compusă dintr-un procesor i3, rulat la o frecvență de 2.0GHz. Tot aici, regăsim o placă video integrată din seria Intel HD Graphics 5500 și o capacitate de 4Gb de memorie RAM. Pentru stocarea fișierelor și a datelor, are la dispoziție un Hard Disk de 500Gb, cu stocare de tip HDD, cu o viteză de rotație de 7200rpm.

La nivel multimedia, trebuie specificat că nu deține unitate de scriere/citire, având doar cititor de carduri SD, microfon digital integrat și o cameră Web HD. Sunetul este susținut de către o linie audio stereo, cu o putere de 2 x 1W, îmbunătățită de tehnologia High Definition Audio.

Beneficiază de 2 porturi USB 3.0, de un port USB 2.0, de un port VGA, de un port HDMI, Bluetooth și de o ieșire audio. Conectivitatea la internet este garantată de către conxiunea prin Wireless ori de cea prin LAN (Rj-45).

În concluzie, Dell Latitude E3550 reprezintă variantă ideală, atunci când vrei un laptop bun, rezistent și calitativ.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i3
  • 4Gb RAM
  • 500Gb memorie de stocare
  • Placa video integrata Intel HD Graphics 5500
  • Sistem de operare Linux
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.