Laptop Dell Inspiron 5749

Cei de la Dell ne încântă cu o nouă serie de laptop-uri foarte bine echipate, atractive, ce sunt comercializate la prețuri extrem de avantajoase, în urma rapoartelor preț-calitate.

Modelul Dell Inspiron 5749 este unul ce provine din acesta serie recentă, o serie ce-l face capabil să asigure o funcționalitate ireproșabilă, prin configurațiile sale tehnice.

Se poate achiziționa un astfel de laptop din oferta eMag, la prețul de numai 2.149lei (Vezi preț actualizat), un preț mai mult decât accesibil, pot spune, ținând cont că vorbim despre un laptop destul de bun.

Este un dispozitiv construit dintr-un aluminiu calitativ, de culoare gri, astfel va fi extrem de durabil în timp. În ciuda materialului din construcție, nu cântărește mai mult de 2.4Kg, măsurând doar 381.4 x 25.6 x 267.6 mm, astfel va fi foarte portabil și ușor de trasportat.

Imagini cu Dell Inspiron 5749 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

De data aceasta, vorbim despre un ecran ceva mai mare, de 17.3inch, de tip LCD LED. Este un display TrueLife, ce asigură o rezoluție de 1600 x 900pixeli, într-un format HD+.

Performanțele tehnice sunt obținute dintr-un procesor Intel Pentium Dual Core de 1.9GHz, cu un Cache de 2Gb și dintr-o placă video de tip integrată, din gama Intel HD Graphics.

În completare, dispune de 4Gb de memorie RAM și de un Hard Disk cu capacitatea de 500Gb, de tip HDD.

Se face remarcat printr-o linie audio stereo, excelentă, compusă din două difuzoare de 2 x 5W, îmbunătățite de tehnologia Waves MaxxAudio. Mai are în componență o cameră Web HD, un microfon integrat, DVD RW și cititor de carduri (SDHX, SDXC și SD).

Dispune de port RJ-45 pentru LAN, de conexiunea prin Wireless și de cea prin Bluetooth. Are două porturi USB 2.0, un port USB 3.0, o ieșire audio și un port HDMI.

În concluzie, dacă vrei un laptop bun, de calitate și la un preț foarte avantajos, modelul Dell Inspiron 5749 este dispozitivul de care ai nevoie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Intel Premium Dual Core de 1.9GHz
  • Placă video integrată Intel HD Graphics
  • 4Gb memorie RAM
  • 500GB memorie de stocare
  • Cameră Web HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.