Laptop Dell Inspiron 5748

Dell și-a făcut recent apariția cu o serie nouă de laptop-uri, o serie capabilă să se descurcă în orice activitate, grație configurațiilor tehnice excelente și a construcțiilor de calitate.

Dell Inspiron 5748 face parte din această serie numeroasă, un laptop de calitate, performant și extrem de portabil. Găsim la interior o configurație tehnică compusă dintr-un procesor i3, dintr-o placă video dedicată nVidia și dintr-o capacitate de memorie RAM de 4Gb. Pe parcursul acestei prezentări vă veți da seama dacă se merită sau nu să vă achiziționați un astfel de model, dar din privința mea pot spune că își merită fiecare ban în parte.

Că tot am spus de bani, prețul de achiziționare la eMag, este de numai 2.499lei (vezi preț actualizat), un preț accesibil și corect.

Carcasa ce îl îmbracă, vine construită din plastic, de culoare argintie. Ca și dimensiuni, măsoară numai 30 x 286 x 414 mm și cântărește doar 3.2Kg.

Regăsim același model de laptop și în gama de oferte a celor de la Flanco.

Imagini cu Dell Inspiron 5748 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

De această dată, avem în discuție un laptop ce vine dotat cu ecran ceva mai mare decât a celor obișnuite, respectiv de 17.3inch. Acest ecran generos asigură un format HD+ la o rezoluție de 1600 x 900pixeli, a imaginii.

După cum spuneam, performanțele tehnice sunt alcătuite dintr-un procesor i3, cu o frecvență de tact de 1.9GHz, dintr-o placă video dedicate nVidia, din seria GeForce și dintr-o capacitate de 4Gb de memorie RAM.

Fișierele și datele, vor fii stocate pe Hard Disk-ul din dotare, cu capacitatea de 500Gb.

La nivel multimedia, prezintă DVD RW, cameră Web, cititor de carduri și o linie audio excelentă, stereo, compusă din două ieșiri de 2 x 2W.

Se bucură de 2 x USB 2.0, de USB 3.0, de microfon, de ieșire audio, de HDMI, de Bluetooth și de conexiune la internet prin Wi-Fi (802.11 b/g/n) sau prin Rețea (10/100 Mbps).

În concluzie, dacă îți dorești calitate, performanță și accesibilitate, noul Dell Inspiron 5748 este laptop-ul de care ai nevoie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i3
  • Diagonala de 17.3inch
  • 4Gb RAM
  • 500Gb memorie de stocare
  • Placă video dedicata nVidia
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.