Laptop Dell Inspiron 5548

Fie că îl vrei pentru jocuri, fie că îl vrei pentru activități mai complexe, noul laptop de la Dell va știi cum să se descurce la fel de bine în ambele situații.

Dell Inspiron 5548 este un laptop nou, ce provine din seria anului 2015, astfel vine conceput pe o platformă de generație recentă. La interior ascunde un procesor puternic, i5, o placă video integrată pe măsura acestuia, 4Gb de memorie RAM și multe alte caracteristici, pe care le veți descoperii pe parcursul acestui review.

Un asemenea model se comercializează la prețul de 2.719lei (Vezi preț actualizat), un preț accesibil și totodată convenabil, vis-a-vis de dotările acestuia.

Aspectul este clasic, dar în același timp modern și elegant. Se laudă cu o construcție realizată din aluminiu în combinație cu plastic, de culoare argintie, având o greutate de numai 2.38Kg, măsurând în jur de 380 x 21.8 x 259 mm.

Imagini cu Dell Inspiron 5548 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Beneficiază de un LCD LED de tip TrueLife, cu diagonala de 15.6inch. Este un ecran bun, ce asigură un format HD al conținutului, la o rezoluție de 1366 x 768pixeli.

Așa cum am spus, ascunde la interior o configurație foarte bună, compusă dintr-un procesor Intel Core i5, rulat la o frecvență de 2.2GHz (2.7GHz -€“ Turbo Boost), dintr-o capacitate de 4Gb de memorie RAM și dintr-o placă video Intel HD Graphics 5500, de tip integrată.

Pentru a stoca diverse fișiere și date, pune la dispoziție un Hard Disk de 500Gb, cu o viteză de rotație de 5400rpm, de tip HDD.

Aș considera un minus al acestui device, lipsa unității de citire/scriere, ținând cont de prețul de achiziție. Însă se laudă cu o linie audio foarte bună, compusă din două difuzoare stereo, îmbunătățită de tehnologia Waves MaxxAudio. Mai dispune de un microfon integrat, de o cameră Web HD de 720p și de cititor de carduri SD, SDHC, MS și MS-Pro.

Dispune de Bluetooth, de Wireless și de Rețea (port Rj-45), plus de o serie de porturi, precum: 2 x USB 3.0, USB 2.0, HDMI și o ieșire audio.

Acestea fiind spuse, Dell Inspiron 5548 este un laptop ideal, pentru game-uri dar și pentru activități mai seriose, făcând față ambelor situații într-un mod excepțional.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i5
  • Placă video Intel HD Graphics, integrată
  • 4Gb RAM
  • 500Gb memorie de stocare
  • ecran de 15.6inch
Contra:
  • Nu are unitate optică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.