Laptop Dell Inspiron 3551

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Laptop-ul Dell Inspiron 3551 este un device foarte accesibil, ce și-l poate permite oricine dorești un laptop cu un nivel mediu de performanțe și cu un aspect foarte atrăgător.

Desigur, nu recomand un astfel de model celor pasionați de jocuri, asta datorită faptului că vine proiectat cu o configurație hardware ideală activităților office și multimedia, unde se va descurca excelent. Poți alege un astfel de laptop în cazul în care dorești portabilitate, luându-l în permanență cu tine oriunde te-ai duce, fără a îi simți prezența.

În lista cu oferte a magazinului online eMag, un astfel de laptop Dell se găsește la prețul de numai 1.299lei (Vezi preț actualizat), un preț foarte avantajos, punând în balanță caracteristicile de care se bucură.

Ca și aspect, vorbim despre un device foarte atrăgător, cu trăsături slim, ce prezintă detalii moderne și bine definite. Este pe deplin construit din materiale rezistente și calitative, ce oferă durabilitate în timp. Nu degeaba am spus că este un model portabil, deoarce cântărește numai 2.4Kg și măsoară doar 376.4 x 24.6 x 259 (W x H x D) mm.

Imagini cu Dell Inspiron 3551 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Vorbim despre un laptop echipat cu un ecran de 15.6inch, de tip LCD LED, ce asigură un format HD la o rezoluție de 1366 x 768pix. Este un ecran LED backlight și TruLife, astfel te vei bucura de o calitatea a conținutului reprodus excelentă.

Configurația hardware este asigurată de procesorul Intel Pentium Quad Core, tactat la 2.1GHz. Este un procesor format din 4 nuclee, ce dezvoltă o putere de până la 2.6GHz, datorită tehnologiei Turbo Boost de care se bucură. În completare, îi stă o placă video integrată, din seria Intel HD Graphics, având inclusiv producătorul chipset-ului video de la Intel.

Este un model dotat cu 4Gb memorie RAM, de tip DDR3, și cu un Hard Disk de 500Gb, de tip HDD, ce asigură capacitate de stocare a fișierelor și a datelor.

În cazul de față, DVD RW este lipsă, însă beneficiază de cititor de carduri, de microfon, de o cameră Web HD de 720p și de o linie audio modestă, compusă din două ieșiri de 5W amândouă.

Conectivitatea este susținută de o serie de porturi și conexiuni extrem de utile, astfel dispune de: un port USB 3.0, de un port HDMI, de un port USB 2.0, de o ieșire audio, de Wi-Fi, Bluetooth și Rețea.

În concluzie, Dell Inspiron 3551 este un laptop ideal celor mai puțin pretențioși, ce doresc un device foarte accesibil și atractiv.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Intel Pentium Quad-Core
  • Placă video integrată Intel HD Graphics
  • 4Gb RAM
  • 500Gb memorie de stocare
  • Diagonală display 15.6inch
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.